062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Paragovo

Prodaja Cena: od 249000€
Vrsta nekretnine
Površina
4938 m2
Plac
4938 m2
Infrastruktura
struja, voda, moguć gas
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • velika površina
 • građevinsko zmljište
 • borovi, lipe, breze
 • kompletno ozelenjen plac
 • 10 minuta do centra grada
 • uknjižen objekat

Sada i Vi možete živeti u prirodi a na deset minuta od centra grada!

 

50 ari gradjevinskog zemljišta gde sa svakog kvadratnog metra placa imate utisak kao da ste u šumi Nacionalnog parka Fruška gora.

 

Malo je danas ovakvih zelenih oaza na ovako zavidnoj površini kao što je ova a da su u blzini grada, zato ako ste u potrazi za jedinstvenim placem pročitajte ovaj oglas do kraja.

Velika površina na ovoj lokaciji daje mogućnost da van grada napravite oazu gde ćete rado provoditi dane sa svojom porodicom, gde ćete imati inspiraciju za posao ili od oog mesta napraviti dobru poslovnu priliku.

 

Lokacija Sremska Kamenica – Paragovo

Plac se nalazi u Sremskoj Kamenici na potezu Paragovo.. Sa ovog mesta do Novog Sada vam treba  nekih 10 tak minuta kolima a sam Nacionalni park Fruška gora je udaljen na kilometar vazdušnom linijom.

Sama pozicija placa je takva da sa njega vidite Novi Sad, Čardak a da se naslanjate na Popovicu.

Nismo sigurni da ovakvu zelenu oazu možete kupiti bliže gradu.

 

50 ari placa kao Park prirode

Plac ukupne površine 4938 m2, sve je građevinsko zemljište

Ono što ovaj plac čini jedinstvenim jeste upravo drveće i ostalo ukrasno rastinje na samom placu. Ovde se svaka biljka pažljivo birala i savršeno uklopila. Tu su zasadjeni borovi – crni i beli stari preko 50 godina, breze, lipe, čempresi, javor…

Na placu ima i dosta raznog voća vrlo kvalitetnih sadnica- kruške, jabuke, trešnje, šljive, višnje, dunje a tu je i 10 tak stabala oraha. Zamislite samo tu milinu za dušu i telo kad se cvat svih voćki poklopi.

Plac je kaskadaste strukture tako da uz dodatne zemljene radove možete napraviti nekoliko mesta za razna dešavanja.

 

Uknjižena vikendica na placu

Na placu postoji stariji ali objekat u funkciji uz potrebno adaptiranje uknjižene površine 87 m2. Za Vas kojima je ova površina dovoljna, uz renoviranje objekta odmah ćete koristiti sve benefite ovoga placa, a za Vas koji imate veće želje i potrebe ovde plac se može parcelisati i graditi prema Vašim potrebama.

 

Infrastruktura kao u gradu

Na ovom placu imate struju, gradsku vodu a gas ispred. Stotinjak metara od asfaltnog puta je dovoljno da ovaj plac odvoji od saobraćaja i pogleda prolaznika.

 

Zašto je ovaj plac jedinstven?

Ovaj plac je jedinstven po tome što je ovo maltene gradska lokacija a osećaj kao u sred šume. Ovo je velika površina na kojoj se možete poigrati sa Vašim željama i potrebama. Sa ovog placa imate simetričan pogled na sve strane.

Svo ovo rastinje koje vidite na slikama nema cenu i to je najveći plus kod ove nekretnine, jer sigurni smo, da nemate vremena da vam sve ovo drveće naraste. Ono što mu daje posenbnu draž jeste i to što okupani zelenilom na placu niko neće ni da Vas vidi ni da Vas čuje tako da Vam je privatnost zagarantovana.

Malo li je?

Sve informacije o prodaji ove nekretnine možete dobiti ako pozovete Real House, mi smo ekskluzivni posrednici u prodaji ovog fantastičnog placa.

 

 

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);