062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Maradik

Prodaja Cena: od 89000€
Vrsta nekretnine
Struktura
3. prostorije
Površina
objekat 58 m2
Plac
8282 m2
Infrastruktura
trofazna struja
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Spratnost
prizemlje i potkrovlje
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • Mir
 • Privatnost
 • Priroda i zelenilo

Dalje nema, ali zaista je tako!

Ovaj plac na Fruškoj gori je poslednji u nizu, ovo je zelena oaza u kome je zagarantovana potpuna privatnost i na kome je očuvano prirodno okruženje koje će Vas oboriti sa nogu čim kročite na ovo jedinstveno mesto.

 

Ovde niti Vas ko čuje, niti Vas ko vidi, niti Vas ko može lako pronaći, ovde najveću buku pravi cvrkut ptica i šum grana na vetru, nemoguće je da Vam se ne svidi.

 

Malo je danas ovakvih zelenih oaza na ovako zavidnoj površini kao što je ova a da su u bluzini grada, neverovatno je da Vas do saobraćajne gužve Novog Sada deli svega pola sata kolima. Napomenućemo da ni glavni grad nije daleko, Beograd je na nekih sat vremena vožnje od ovog mesta.

 

Lokacija Fruška gora -Banstol

Ovaj plac nalazi se na Fruškoj gori u vikend naselju Banstol-tačnije Brdež do. Ova lokacija je udaljena nekih 25 km od Novog Sada i 60 km od Beograda. Ovo je mesto gde se ukršta ruža vetrova i mesto za koje kažu da je melem za dušu.

Do samog placa vodi Vas tucanik -dosta dobar put i od glavnog asfaltnog puta udaljen je svega 800 m.

 

82 ara čiste prirode

Površina ove parcele iznosi 8282 m2 i reč je o gradjevinskoj parceli. Tačnije ovu oazu čine 5 gradjevinskih parcela smeštenih tako da Vam obezbedjuju privatnost na svakom koraku. Ovo je vikend zona.

Da se razumemo ova nekretnina nije za svakoga, nije za ljude koji ne prepoznaju njenu najveću vrednost a to je sama mikrolokacija.

Plac je vrlo interesantnog oblika, imate ravnih delova kao i blagih brežuljaka. Na placu ima dosta zelenila, ima nekoliko stabala jabuka, oraha, lešnika i borova.

 

Uknjižena vikendica na placu

Na placu postoji objekat – legalizovana vikend kuća površine 58 m2 ali ona nije poenta ove priče. Ona je tu samo da posluži dok budući vlasnik ne odluči kako će iskoristiti ovu oazu. Vikend kuća je stare gradnje, sastoji se iz tri etaže i spremna je za potpunu adaptaciju. Prizemlje čini jedna velika pomoćna prostorija a na svakoj etaži po jedna soba. Vikendica ima i terase koje bi se lepo mogle osmisliti za uživanje.

 

Infrastruktura 

Ovaj plac ima priključak trofazne struje, taj deo je odradjen a nije bilo nimalo lako u ovo prirodno okruženje dovesti struju. Vode trenutno nema – postoji tehnička, tako da budući vlasnik vodu može rešiti ili kopanjem bunara ili bazen sa tehničkom vodom (hidropak). Imati danas sopstvenu vodu na Fruškoj gori, pravo je blago.

 

Zašto je ovaj plac drugačiji?

Ovaj plac je drugačiji po tome što  ovde možete uživati na svoj način u potpunoj privatnosti. Ovo je velika površina na kojoj se možete poigrati sa Vašim željama i potrebama. Ovo je mesto kada se uželite prirode, mesto na kome možete bez stresa raditi, msto na koje će rado dolaziti Vaši prijatelji i gde će Vam se deca bezbrižno igrati.

 

Da li ga komercijalizovati ili ostaviti ovaj raj samo za sebe?!

Na Vama je da odlučite…Mi smo tu da potpomognemo sa idejama jer smo ovde videli neki potencijalni Yoga centar, videli smo i neko lepo naselje sa par simpatičnih bungalova koji bi se savršeno uklopili u ovo prirodno okruženje, videli smo neki lep objekat koji bi bio intersantan za izdavanje po principu kratkoročnog najma-na dan ali Vi vec ovde verovatno vidite sebe kako pored bazena uživate relaksirani u ovom zelenilu.

Sve informacije o prodaji ove nekretnine možete dobiti ako pozovete Real House, mi smo ekskluzivni posrednici u prodaji ovog fantastičnog placa

Uskoro i video prezentacija

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);