062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Real House - O NAMA

Ko smo mi

Real House doo je porodična firma čiji su osnivači i suvlasnici Sanja i Vladimir Rafajlović. Nakon usavršavanja na poslovima sa nekretninama u inostranstvu, od 2007. godine poslujemo u Novom Sadu i široj okolini, licencirani smo posrednici za promet i zakup nepokretnosti, registrovani u registru posrednika pod brojem 177.

Deklarišemo se kao kompletan servis za nekretnine jer pružamo kompletne usluge vezano za nekretnine, a u delokrugu našeg poslovanja je: prodaja nekretnina, kupovina nekretnina, izdavanje i zakup nekretnina, pravni poslovi, renoviranje i adaptacije, dnevni najam apartmana i kuća, investiranje u nekretnine.

 

Porodična firma

Na osnovu iskustava stečenih radeći u  inostranstvu (London) napravili smo koncept poslovanja tako da na profesionaln, pouzdan, pošten, poslovan i korektan način našim klijentima pružimo najbolje usluge sve do ispunjenja njihovih želja i ciljeva. Poslovi sa nekretninama podrazumevaju veliku stručnost, odgovornost i profesionalizam, a upravo je to ono po čemu nas naši kljijenti prepoznaju.

Među prvim agencijama u Novom Sadu lincencirani smo za posao posredovanja položivši stručni ispit za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti i registrovani smo u javnom registru posrednika za promet  i zakup nepokretnosti pod brojem 177. Član smo grupacije posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije.

Kako mi radimo

RealHouse.rs posluje na teritoriji Novog Sada i šire okoline. Kao kompletan servis za nekretnine našim kljijentima pružamo usluge i obavljamo poslove vezano za nekretnine.

Specijalizovani smo za kupoprodaju nekretnina ne samo u Novom Sadu već i na široj teritoriji, posebno kuća u prigradskim delovima Novog Sada i okolnim selima kao, a izdvaja nas ponuda vikendica i zemljišta te nekretnine na Fruškoj Gori.

Kako mi radimo, svakoj nekretnini posvećujemo punu pažnju tako da smo sve nekretnine iz naše ponude lično videli, fotografisali upoznali vlasnike i imamo potpune informacije koje možemo preneti svojim klijentima. Naš cilj nije veliki broj nekretnina u ponudi već kvalitetna ponuda koja odgovara potrebama tržišta.

Pratimo svu zakonsku i pravnu regulativu vezau za nekretnine, sva tehnička i tehnološka dostignuća i inovacije tako da u svakom trenutku klijentima možemo pružiti najbolju profesionalnu uslugu.

Na našoj web prezentaciji RealHouse.rs, koja se dnevno ažurira, možete biti u svakom trenutku informisani o najnovijoj ponudi, korisnim informacijama, hitnim prodajama, popustima.