062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Zašto angažovati Real House

U moru agencija i posrednika koji se bave posredovanjem u poslovima sa nekretninama Real House doo se pokusava izdvojiti svojim načinom poslovanja i pružanja usluga.

10 razloga zašto angažovati Real House

 

 

 Zašto baš mi trebamo biti Vaš posrednik

  1. Licencirani smo posrednik za promet i zakup nepokretnosti i upisani u registar posrednika pod brojem 177, svi zaposleni su položili stručni ispit za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti

  2. Na domaćem tržištu nekretnina počeli smo sa radom 2007. godine nakon rada i usavršavanja na poslovima sa nekretninama u Londonu tako da imamo iskustvo i znanje.

  3. Konstantno se usavršavamo i učimo, poznajemo sve propise koji se tiču poslova sa nekretninama i u toku smo sa svim tehničkim, društvenim i markentiškim novinama.

  4. Štedimo vaše dragoceno vreme jer Vi nema vremena i umeća da prodate ili kupite nekretninu, zato mi postojimo, to je naš posao da reačizujemo Vašu ideju i zamisao.

  5. Svim nekretninama iz naše ponude posvećujemo punu pažnj. Imamo razvijenu mrežu oglašavanja kroz koju reklamiramo naše nekretnine. Naše nekretnine se nalaze na vodećim domaćim portalima i partnerkim inostranim portalima. Osim toga, koristimo savremene metode da na najbolji način predstavimo svaku nekretninu, fotografisanje sa profesionalnim digitalnim aparatom, video klipovi, mape, skice, virtualne ture, detaljne opise, a sve to prezentujemo na našim sajtu www.realhouse.rs, i na društvenim mrežama. Učestvijemo na najpopularnijim socijalnim mrežana, blogovima i forumima, a sve u cilju što bolje prezentacije nekretnine i davanja detaljnih informacija kupcima. Sve ovo garantuje najkraći optimalni rok prodaje i najadekvatniju cenu. Sa nama će vaša nekretnina najbrže pronaći kupca.

  6. Imamo mrežu saradnika sa kojima rezmenjujemo klijente i nekretnine, a zahvaljujući prethodnom radu u Londonu i dobre pozicije u inostranstvu i kod naših ljudi u dijaspori.

  7. Obezbeđujemo kopmpletnu uslugu kod kupoprodaje i zakupa nekretnina od gledanja nekretnine preko sastavljanja pravnih akata do overe i uknjižbe, sa Vama smo u svim fazama posla.

  8. Sve nekretnine koje dolaze u našu ponudu smo lično videli, upoznali vlasnike i pravno proverili pre objavljivanja.

  9. Za kupce nekretnina tražimo samo konkretne ponude na osnovu Vašim kriterijuma, jer Vi kupujeto ono što želite, a ne šta mi mislimo da Vam treba.

  10. Mi smo porodična firma, od naše posvećenosti i rezultata našeg poslovanja zavis i naša egzistencija.