062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Ekskluzivno posredovanje

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Y84snmTG_Ps" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Real House d.o.o. (licencirani posredniku u prometu i zakupu nepokretnosti) vam pruža mogućnost da vašu nekretninu prodajete na najsigurniji i najefikasniji načina – našim ekskljuzivnim ili isključivivim posredovanjem.

Šta je ekskluzivno zastupanje

Potpisivanjem ugovora o ekskluzivnom zastupanju dajeta samo nama (Real House d.o.o.) pravo na posredovanje u prodaji vaše nekretnine u vremenskom periodu koji se predhodno dogovorimo. Isključivim – ekskluzivnim posredovanjem vaša nekretnina dobija eksluzivan tretman i samim tim postaje privlačnija na tržištu.

 

Zašto je ekskluzivno zastupanje najbolja solucija za prodaju nekretnina

Zato što je prodaja nekretnine ozbiljan posao koji se mora voditi stručno i profesionalno, vreme koje bi utrošili prodavajući i oglašavajući nekretninu možete korisnije iskoristiti, a mi ćemo za vas njabrže i najbolje odraditi posao.

U obilazak i razgledanje nekretnine vodimo samo ozbiljne kupce kojima kriterijumi vaše nekretnine odgovaraju, a koje smo saznali u prethodno obavljenom razgovoru sa njima.

Eksluzivnim zastupanjem vašoj će se nekretnini posvetiti posebna pažnja od strane naše firme, dobijate oglaševanje, potpuni markenting i kvalitetnu prezentaciju nekretnine.

Prilikom prodaje obezbeđujemo vam kompletnu pravnu uslugu (kupoprodajni ugovor, predugovor, svi neophodni saveti).

Zašto odabrati jednu agenciju, zar nije veća mogućnost prodaje ako nekretninu ponudim u više agencuja.

Ne. Sve agencije oglašavaju nekretnine na gotovo istim mestima, ali je razlika u pristupu i načinu prezentacije, kolike prostora posvećuju jednoj nekretnini.Ukoliko jednu nekretninu prodaje više agencija, a i sam vlasnik naravno da će se takvoj nekretnini posvetiti manje pažnje jer je interes agencije manji, ukoliko je proda druga agencija, ostaje bez provizije.

Ne doozvolite da vaša ponuda ostane samo zapisana u bazi agencija, nekretnini se mora posvetiti pažnja, mora se videti i prezentovati ciljanoj kategoriji kupaca.

Kade se odlučite prodati nekretninu pozovite agencije i pitajte koje vam usluge nude pri posredovanju u prodaji, a zatim se odlučite za onu koja vam se čini najprikladnijom.

Koji su troškovi ekskluzivnog zastupanja

Agencijsku proviziju kod ekskluzivnog zastupanja plaća prodavac prilikom zaključenja pravnog posla, u proviziju su uračunati i troškovi marketinga koje smo mi imali izuzev troškova koji se posebno ugovaraju.

Svaka nekretnina ima svoj karakter, vrednosti, mane i vrline pa zbog toga i uslove saradnje posebno dogovaramo, a spektar naših usluga zavisi od konkretne nekretnine.

Pozovite nas ili nas kontaktirajte da se dogovorimo o uslovima saradnje i šta vam mi možemo ponuditi.