062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Počenta

Prodaja Cena: od 65000€
Vrsta nekretnine
Površina
2633 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • pogled na Dunav
 • građevinki plac
 • kvadratni oblik
 • mogućnos deljenja

Vi danas možete da birate da li ćete na placu napraviti A frame vikend kuću, da li će to biti drvena brvnara, montažna vikendica ili zidana vikendica ali ovakav položaj placa, njegovu konfiguraciju i ovaj široki pogled na Dunav nemate baš često prilike da birate.

Mnogi od Vas su već sigurno čuli za ovaj kraj,mnogi su ga i obišli ali ako ste medju onima koji i dalje tragate za dobrim placem na ovoj lokaciji evo prilike da ugrabite priliku.

Plac se nalazi u katastarskoj opštini Stari Slankamen na potesu Počenta u vikend naselju na lokaciji poznatoj po mnoštvu dobrih vinarija, odličnoj poziciji i mestu koje poslednjih godina  doživljava pravu ekspanziju a ono što je primetno jeste i velik broj novih vikendica koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Plac je ukupne površine 2663 m2 sa koga se pruža  pogled na Dunav i sa koga osetite neverovatan uticaj ruže vetrova a sve zbog Dunava i Fruške gore

 

Plac je gradjevinski i nalazi se u vikend zoni gde je moguća izgradnja vikend kuća.

Plac je gotovo kvadratnog oblika tako da je u potpunosti iskoristiv, a pogodan je i da se podeli na dva tako da ako imate, rođaka, prijatelja ili želite izgraditi dva objekta, ovo e zaista dobra opcija.

Sama mikrolokacija nije gusto naseljena a plac je dovoljno velik da na njemu napravite neku svoju vikend oazu, da imate mesto gde se možete skloniti iz grada, gde možete dovesti decu na svež vazduh i gde ćete uživati u pogledu na Dunav.

 

Prilaz placu je dosta dobar, nakon što siđete sa glavnog asfaltnog pute, tvrdi tucanik u dužini od 700m vodi do samog placa. 

Na ovom placu moguće je priključiti struju, a voda se rešava kopanjem bunara, sistemom tehničke vode, a u naselju postoji i privatni vodovod.

 

Ako ste odlučili da bas u Slankamenu sazidate vikendicu i sve ono što iz nju ide ovo je svakako naša preporuka.

Sve informacije o prodaji ivoga placa možete dobiti ako kontaktirate Real House, mi smo ekskluzivni posredniciza prodaju ove lepe lokacije.

Uskoro video prezentacija

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);