062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Počenta

Prodaja Cena: od 150000€
Struktura
dve sobe, terasa
Površina
52 m2
Plac
4046 m2
Infrastruktura
struja, voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Spratnost
prizemlje
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • vikendica
 • plac sa pogledom na Dunav
 • vinograd
 • bunar
 • mnogo voća i zelenila

Sedite na terasi svoje vikendice okruženi zelenilom dok Vam Dunav teče kroz dvorište

Upravo takav osećaj imaćete ako postanete vlasnik ove predivne nekretnine.

Zato pažljivo pročitajte ovu priču.

Ovaj nesvakidašnji plac između neba i vode, nudi neponovljivo iskustvo sa svojim panoramskim pogledom na beskrajno plavetnilo Dunava i ravnicu preko puta, stvarajući nezaboravnu sliku koja svakog ko ovde kroči prosto hipnotiše.

Čim kročite na ovaj predivan komad zemlje i ugledate horizont ispred Vas, obuzmu Vas čudni osećaji zadovoljstva, to je energija koju na slikama ne možete videti, ona se jedino može osetiti na ovom mestu punom pozitivne energije.

I mi smo ostali hipnotisani i mi smo ostali dirnuti prizorom i lepotom podneblja na kome se nalazi ova nekretnina

 

Lokacija u ekspanziji

Plac sa vikendicom nalazi se u Starom Slankamenu u vikend naselju Počenta i to u onom delu koji je doživeo neverovatnu ekspanziju u poslednjih par godina i promenio svoje obrise brzinom svetlosti. Kakve su sve nekretnine sagradjene i kakve se sve grade u okolini ostavljaju bez dana svakog posetioca.

Nije ni čudo što je tako, Dunav, čist vazduh, pogled, mir i blizina dva naša najveća grada opredelili su da ovo bude najtraženija lokacija van grada.

Lokacija ovog placa je savršena ravnoteža između mirnog  života i udobnosti gradske blizine. Udaljenost od gradske gužve, manje od sat vremena od Bg ili NS Vam pruža privatnost koju tražite, dok je istovremeno dovoljno blizu da ovde možete “skoknuti” gotovo svakodnevno a to svakako tokom vikenda.

Do placa vodi odličan prilazni put – tvrdi tucanik u dužini od 900m od asfaltnog puta, pa je moguće ovu nekretninu koristiti tokom cele godine.

 

Vikendica kao početak neke buduće priče

Reči je o uknjiženom objektu od  52 m2 koji svedoči o nekim lepim prošlim vremenima i koji se sastoji od dve prostorije u funkciji soba i fantastične natkrivene terase sa koje se pruža  pogled koji obara sa nogu. Ova vikendica iako stara je u održavanom stanju i ne zahteva ulaganja. Vikendica nema kupatilo, nema komfor koji se danas traži jer kada je gradjena služila je da prihvati ljude koji su ovde obradjivali vinograd, voćnjak, koji su ovde radili, gradili i stvarali.

Vremena su se malo promenila, ovde je potrebna nova energija i vizija, znamo mi da ćete Vi ovo renovirati, proširiti, modernizovati ili potpuno novu sagraditi.

Ona svakako nije poenta ovog placa ali svakako može poslužiti dok ne smislite kako da iskoristite ovo lokaciju.

 

Predivno parče zemlje sa pogledom na Dunav, vinograd i drvena kućica

Ovih 40 ari tačnije 4046 m2 je idealnog kvadratnog oblika, tako da sa svakog njenog dela vidite Dunav.

Na placu je zasadjen vinograd koji je u odličnoj formi, redovno orezivan i održavan. Vinograd čine oko 550 čokota vinove loze sorti Slankamenka, Hamburg, Afus -Ali, Rizling. Pored groždja ovde je i razno voće i to oko 100 stabala (kruške,šljive i kajsije). Na placu ima i par stabala četirnara-jele,borovi i  drvo ariša.

Pravi ukras placa je predivna drvena kućica– ručni rad u kojoj se nalazi oprema za pečenje rakije (vedelo stroj), a sve što se na ovom placu proizvede čuva se u podrum ispod drvene kućice.

Iza vikendice postoji i pomoćni objekat koji je sada u funkciji letnje kuhinje, zatim tu je zidani roštilj kao i predivna kućica za decu kao kutak za igru za najmladje.

 

Sopstveni bunar dubine 18 m

Na placu je priključena  voda iz privatnog vodovoda i  struja. Na placu postoji i sopstveni bunar dubine 18 m koji služi za zalivanje i održavanje voća i vinove loze.

Uz malo mašte i dobrog arhitektu ova pozicija daje mogućnst da se napravi velika panoramska terasa, letnjikovac, bazen, da  od ovog mesta napravite ono o čemu ste oduvek maštali samo za sebe ili za komrecijalnu upotrebu.

Bez obzira kako posmatrali ovaj plac i koju mu namenu izabrali, za gradnju kuće, vikendice ili poslovnog objekta imajte u vidu da  je ovo premimum lokacija, izuzetna energija i pogled kakav nećete pronaći na drugom mestu.

 

Ovde se vrednost placa ne meri arima već emocijama i ugođajem koji dobijate kao vlasnik ove lokacija, ukoliko to možete da si priuštite ne  propustite priliku da postanete vlasnik ovog  placa koji nudi ne samo spektakularan pogled, već i jedinstveni način života koji kombinuje prirodu, udobnost , privatnost, avanturu i hedonizam, a složićete se, živi se samo jednom.

 

Kontaktirajte nas danas kako biste zauzeli svoje mesto u ovom rajskom kutku Starog Slankamena.

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);