062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Prodaja nekretnina

 

Prodaja nekretnina je jedna od naših osnovnih usluga koju pružamo.

Želite prodati svoju nekretninu u Novom Sadu i okolini! Prepustite to nama.

Real House je firma koja se bavi posredovanjem u prodaji nekretnina i jedna je od vodećih agencija u Novom Sadu a naročito specijalizovana za nekretnine u okolini Novog Sada i na Fruškoj Gori.

Na domaćem tržištu nekretnina počeli smo sa radom 2007. godine nakon rada i usavršavanja na poslovima sa nekretninama u Londonu i za kratko vreme smo uspeli uspostaviti efikasnu organizaciju za prodaju kuća, stanova, vikendica, placeva, poljoprivrednog zemljišta i poslovnog prostora.

Naš poslovni model za prodaju nekretnina je jedinstven i zasnovan na nekoliko principa.

Popularnost i identitet naše firme koju smo izgradili zahvaljujući svojim radom kroz prodaju i izdavanje nekretnina i preporukama naših klijenata. Imamo solidne pozicije na domaćem tržištu nekretnina ali i u inostranstvu kako kod naših ljudi koji žive u inostranstvu tako i kod stranaca zahvaljujući pre svega boravku i radu u Londonu i ostvarenim kontaktima i poznanstvima.

Dobro optimizovana politika oglašavanja i visoka efikasnost marketinga naše ponude.

Imamo razvijenu mrežu oglašavanja kroz koju reklamiramo naše nekretnine, pre svega na internetu, kao i u specijalizovanim novinama, brošurama, reklamnim tablaba istaknutim na nekretnini a po potrebi i radiju i televiziji. Naše nekretnine se nalaze na preko 40 domaćih i oko 15 stranih oglađivača. Osim toga, koristimo savremene metode da na najbolji način predstavimo svaku nekretninu, fotografisanje sa digitalnim aparatom, video klipovi, mape, skice, virtualne ture, detaljne opise, a sve to prezentujemo na našim sajtovima www.realhouse.rs, www.vikendicefruskagora.com, na srpskoj i engleskoj verziji. Učestvijemo na najpopularnijim socijalnim mrežana, blogovima i forumima, a sve u cilju što bolje prezentacije nekretnine i davanja detaljnih informacija kupcima. Sve ovo garantuje najkraći optimalni rok prodaje i najadekvatniju cenu. Sa nama će vaša nekretnina najbrže pronaći kupca.

Sigurnost i poverenje na prvom mestu

Poverenje prodavaca i kupaca smo izgradili svojim profesionalnim radom, usklađenosti sa visokim standardima, pružanjem kompletnih usluga, stručnim savetima za zaštitu interesa u imovinski-pravnim odnosima. Kupci znaju da kada kupuju nekretninu uz naše posredovanje da će njihovi interesi biti zaštićeni tokom celog procesa jer iza njih stoje profesionalci pre , za vreme i nakon prodaje.

Profesionalne trgovačke veštine i znanje. Poslovi sa nekretninama zahtevaju odlične trgovačke i pregovaračke sposobnosti ali i poznavanje te oblasi. Uspešan posao se može zaključiti odličnim pregovaranjem i predstavljanjem nekretnine u najboljem svetlu. Zbog toga se stalno usavršavamo i usvajamo nova znanja i tehnološke inovacije. Mi ne želimo samo da vas savetujemo, mi želimo da prodamo vašu nekretninu.

Mi ne prodajemo nekretnine čije vlasništvo nije jasno, koje su predmet sudskog ili drugog spora ili koje nemaju ili nemogu pribaviti ispravnu dokumentaciju. Pravna sigurnost naših klijenata naš je osnovni postulat.

Prodajte i Vi vašu nekretninu

Ako želite da i Vi prodate Vašu nekretninu, a da Vam mi pomognemo u tome ponudite nam Vašu nekretninu, pogledajte kako mi to radimo i ako ste zadovoljni možemo postati dobri saradnici