062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Real House - KAKO MI RADIMO

RealHouse.rs posluje na teritoriji Novog Sada i šire okoline. Kao kompletan servis za nekretnine našim kljijentima pružamo usluge pri kupoprodaji i izdavanju nekretnina, radimo sve pravne usluge, a sa našim saradnicima radimo i renoviranje stanova i kuća.

Kada preko nas kupujete ili prodajete nekretninu, mi smo sa vama u svim fazama kupoprodaje od početnog gledanja, pregovaranja, provere dokumentacije, sastavljanja pravnih akata, organizacije overe preko rešavanja poreskih obaveza sve do uknjižbe nekretnine.

Gde mi radimo

Specijalizovani smo za kupoprodaju nekretnina ne samo u Novom Sadu već i na široj teritoriji, posebno kuća u prigradskim delovima Novog Sada i okolnim selima kao, a izdvaja nas ponuda vikendica i zemljišta te nekretnine na Fruškoj Gori.

Kvalitetna ponuda nekretnina

Svakoj nekretnini posvećujemo punu pažnju tako da smo sve nekretnine iz naše ponude lično videli, fotografisali upoznali vlasnike i imamo potpune informacije koje možemo preneti svojim klijentima. Naš cilj nije veliki broj nekretnina u ponudi već kvalitetna ponuda koja odgovara potrebama tržišta.

Kako se reklamiramo

Veliku pažnju posvećujemo marketingu, kako preko našeg sajta, tako i preko portala na kojima se oglašavamo i na društvenim mrežama, u zavisnosti od nekretnine pravimo posebne marketinške kampanje.

U toku sa dešavanjima

Pratimo svu zakonsku i pravnu regulativu vezanu za nekretnine, sva tehnička i tehnološka dostignuća i inovacije tako da u svakom trenutku klijentima možemo pružiti najbolju profesionalnu uslugu.

Naše ogledalo

Na našoj web prezentaciji RealHouse.rs, koja se dnevno ažurira, možete biti u svakom trenutku informisani o najnovijoj ponudi, korisnim informacijama, hitnim prodajama, popustima.

Kako Vam možemo pomoći ako ste prodavac nekretnine

uskoro

kako Vam mmožemo pomoći ako kupujete nekretninu

uskoro