062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Kupovina nekretnina

Čestitamo na odluci da kupite nekretninu.

Kupovina nekretnina je jedna od najvažnijih odluka u životu svakog čoveka. Budite oprezni pri kupovini, rizik štetnih posledica je je  veoma veliki ako se ceo posao ne obavi stručno i profesionalno.

7 razloga zašto je REAL HOUSE najbolji partner pri kupovini nekretnina ?

  1. zato što ćemo Vam uštedeti vreme prilikom pronalaska nekretnine (dobru nekretninu nije lako naći).
  2. zato što ćemo Vam naći najbolju nekretninu koja odgovara Vašem budžetu i vašim potrebama
  3. zato što Vi ne poznajete dovoljno tržište nekretnina i prateće propise
  4. zato što želite biti pravno sigurni i ne želite biti prevareni
  5. zato što želite biti anonimni
  6. zato što je kupovina nekretnine sa nama najsigurniji i najbolji nacin da budete zadovoljni uradjenim poslom.
  7. zato što je naš posao da vam pomognemo da ostvarite svoj san

Kupac kupuje ono što želi, a ne ono što mi mislimo da mu treba

Svim potencijalnim kupcima nudimo vizuelnu prezentaciju nekretnine na našem sajtu i u našim poslovnim prostorijama kao i obilazak nekretnine na terenu, a nakon kupovine niz pogodnosti pri renoviranju i opremanju nekretnine. Sve nekretnine iz naše ponude smo lično videli jer je to najbolji način da klijentu pružimo sve neophodne informacije. Sve nekretnine iz naše ponude pre oglašavanja proveramo da bi tačno utvrdili pravni i vlasnički status nekretnine, a nekretnine koje imaju pravne probleme ne uzimamo u ponudu. Naš princip je da zainteresovanim kupcima nudimo i pokazujemo samo nekretnine koje striktno odgovaraju njihovim najužim kriterijumima ukoliko ih imamo u ponudi.

1. mesto pravna sigurnost

Kupovinom nekretnina uz naše posredovanje dobijate potpunu i stručnu pravnu pomoć i sigurnost, a naš osnovni zadatak je da kupovina nekretnina bude jedan od najradosnijih trenutaka u vašim životima. Naša usluga pri kupovini nekretnine obuhvata svu nephodnu pravnu pomoć koja prati proces kupoprodaje i zakupa nekretnine, organizacija overe ugoora, poresko savetovanje, sve do uknjižbe u katastru

Mi tražimo za Vas

Ukoliko u našoj aktuelnoj ponudi niste pronašli adekvatnu nekretninu za Vas, kontaktirajte nas i ostavite podatke, kakvu nekretninu tražite, a mi ćemo se potruditi da pronađemo adekvatnu nekretninu u što kraćem vremenskom periodu, praksa je naša da Vam nudimo samo nekretnine koje precizno ispunjavaju Vaše kriterijume.