062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Remeta

Prodaja Cena: od 26000€
Površina
927 m2
Infrastruktura
asfaltni prilaz, moguća struja i gas
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Ako želite da napravite vikendicu ili kuću  na Fruškoj gori, a Velika Remeta je Vaš izbor ovaj plac  do koga stižete asfaltnim putem može Vam biti interesantan.

 

Velika Remeta

Plac se nalazi u Velikoj Remeti u vikend naselju Srednje brdo, fruškogorskom mestu koje iz godine u godinu mnogi ljudi biraju za svoju vikend destinaciju, a u zadnje vreme i za stalni život.

Kako i ne bi kada je Velika Remeta okružena šumom nacionalnog parka, kada je bogata vodom i kada je ova lokacija samo pola sata od Novog Sada, a sat vremena od Beograda.

 

Mi smo u prilici da Vam ponudimo građevinski plac ukupne površine 927 m2.

 

Plac u vikend zoni i to u blizini poznatog izvora vode Ubavac.

Do placa Vas vodi asfaltni put tako da je moguć pristup tokom cele godine.

Karakteristika placa je da je u nagibu ali na jako lepom položaju sa predivnim pogledom. Plac je pravi izazov za arhitektu da iskoristi sve njegove benefite i od njega izvuče maksimum a vikendicu postavi na najbolju moguću poziciju.  Plac u prirodi ima put i sa gornje i sa donje strane što mu daje višestruke mogućnosti za pozicioniranje kuće.

 

Dostupnost infrastrukture

Na ovoj lokaciji je moguće priključiti struju i gas, vodovod se očekuje uskoro, a kopanje bunara je najbolje rešenje za vodu jer Velika Remeta je bar to pome poznata, a plac je 100m udaljen od nadaleko poznatog izvora pijaće vode Ubavac.

Kao što smo na početku i rekli, ako Vam treba malo zemlje na Fruškoj gori gde želite napraviti vašu vikendicu za uživanje, pozovite nas, rado ćemo Vam pokazati ovaj kao i ostale placeve u Velikoj Remeti.

Kontakt

    Sanja Rafajlović

    agent pic

    Kontaktirajte nas:

    Ključne reči:
    '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);