062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Beli breg

Prodaja Cena: od 348000€
Vrsta nekretnine
Površina
36826 m2
Infrastruktura
voda - bunar, struja
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • struja
 • bunar 200m
 • ravan plac u komadu
 • odlična pozicija
 • 850 stabala oraha

 

Ovakvu površinu građevinskog zemljište na Fruškoj gori i lokaciju nećete naći na drugom mestu.

Kada ovako zavidnu površinu zemlje i to u jednom komadu dobijete u ponudu onda se istinski treba potruditi da se ljudima “predstave” ideje koje ovakva površina može da iznese.

Konkretno na ovom placu jedna od ideja je veće započeta a na budućem vlasniku će biti dalja odluka i dalja vizija kako sve ovo na najbolji način uobličiti.

 

Lokacija-Fruška gora,Čortanovci -Beli breg

Ovo veliko gradjevinsko zemljište nalazi se u Čortanovcima u opštini Indjija u vikend naselju Beli breg i od glavnog asfaltnog puta (stari put BG-NS) udaljeno je nekih 1km tvrdim putem dostupnim cele godine.

Lokacija koja je oko 20- tak km udaljena od Novog Sada i oko 80-tak km od Beograda, i koja predstavlja pravu vazdušnu banju jer se na ovoj mikrolokaciji ukršta ruža vetrova.

Blizina velikih gradova, Inđije, Sremskih Karlovaca, Fruške gore i auto puta, govori Vam da se radi o strateškoj lokaciji bilo čime da se bavite.

 

Ogromna površina – građevinsko zemljišta

Plac površine 3,7 hektara je građevinsko zemljište, sve u jednom komadu i ono što moramo naglasiti jeste da ovako veliko parče zemlje na Fruškoj gori u komadu nije lako pronaći i nema ih mnogo na tržištu što ovo nekretnini daje svojevrsni ekskluzivitet.

 

Plantaža oraha Čendler

Kada smo na početku ovog opisa rekli da je sadašnji vlasnik već započeo dobru ideju onda ćemo Vam samo preneti ono što ovde već postoji. Reč je o nedavno zasadjenoj plantaži oraha i to sorte Čendler (ova sorta je najtraženija,najprodavanija i visoko produktivna sa velikim procentom ulja).

Ovde je na 3 ha zasadjeno 850 stabala starosti 2 godine. Ova plantaža orasa je potpuno ogradjena sa svih strana i redovno se održava.

 

Bunar na 200 m dubine

Na placu se nalazi bunar dubine 200 m sa kapacitetom 19 kubika vode dnevno. Ovo je bunar i investicija koja je urađena zbog navodnjavanja plantaže, ali ukoliko se Vi odlučite za bilo koji drugi posao, ovaj prirodni, nepresušni izvor zadovoljiće i te potrebe.

 

Zona kuća za odmor

Zemljište se nalazi u opštini Inđija u zoni kuća za odmor, odnosno u vikend naselju.

Prema pravilima gradnje ovde se parcele mogu deliti na minimum 15 ari, a izgrađenost je do 150 m2 u osnovi objekta.

Ovo Vam svakako već otvara mogućnost za gradnju vikend kuća, mini naselja, turističkog kompleksa i drugih komercijalnih sadržaja.

Ravan plac u jednom komada na ovako dobroj lokaciji daje mogućnosti za razne ideje koje imate.

 

Privatno imanje ili poslovna investicija

Sigurni smo da među Vama ima i onih koji imaju mogućnosti da sebi ovde naprave privatno imanje jer ovakav prostor sa prilaznim putem i infrastrukturom na Fruškoj gori nećete naći.

Što se tiče poslovnih mogućnosti, samo je nebo granica. Ovde se svi projekti o kojima ste oduvek sanjali mogu realizovati, a ako još nemate ideju ili biznis plan, razumete da je ovo odlična investicija, cena na ovoj lokaciji ne može biti manja, zato što ovakvik nekretnina nema na ovim lokacijama.

 Napominjemo da pored bunara na placu postoji i priključak za struju.

Za sve informacije o prodaji ovog grandioznog zemljišta na Fruškoj gori, kontaktirajte Real House, mi smo ekskluzivni posrednici za prodaju ove nekretnine, a Sanja i Vladimir će Vam rado pojasniti sve detalje o nekretnini, o prodaji i pokazati Vam na terenu zemljište.

Uskoro i video prezentacija

 

 

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);