062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Banoštor

Prodaja Cena: od 63€
Struktura
tri parcele
Površina
1500 m2
Infrastruktura
moguća struja i voda
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • tri parcele na obali Dunava
 • dobijeni lokacijski uslovi
 • obezbeđeni priključci struje, gradske vode
 • obezbežen prilaz obali

Konačno se može kupiti i nešto na obali Dunava.

Kad nas je vlasnik kontaktirao znali smo samo da nekretnina ima pogled na Dunav ali kad smo došli na plac shvatili smo da ovde nije samo reč o pogledu, ovaj plac ima i prilaz Dunavu i iskreno nismo očekivali da ovo tako moćno izgleda uživo.

 

Placevi izmedju Dunava i Fruške gore sa savršenom kombinacijom mira i privatnosti i sa potencijalom koji se retko sreće.

Placevi o kojima pričamo nalaze se u Banoštoru u opštini Beočin na potesu Koruška.

Da ovako jedno mesto može biti interaktivno sa Dunavom ali i sa asfaltnim putem a da ima neku svoju priču teško ćete naći na nekom drugom mestu. Glavni asfaltni put udaljen je svega nekoliko stotina  metara ali je dovoljno daleko da ne čujete saobraćaj niti da on remeti mir koji imate na ovom placu.

U pitanju su tri građevinske parcele (1500 m2, 1592 m2 i 1664 m2) koje se prodaju samostalno ili u celini pa eto prilike da animirate prijatelje, rođake, a možda i sami imate ideju sa ovakvom površinom zemljišta.

 

Placevi se nalaze u druom redu od same obale Dunava ali imaju obezbežen pristup samoj obali na dve strane.

Reč je o vikend zoni u kojoj možete da napravite vikend kuću sa zauzećem parcele do 150 m2, a dozvoljeno je gradnja prizemlja i potkrovlja,

Veliki deo posla je ovde već odrađen kada je papirologija u pitanju, ovde su dobijeni lokacijski uslovi, što znači da Vam je potreban samo projekat i gradnja može da krene. Postoji i mogućnost priključenja na struju i gradsku vodu.

 

Ono što moramo da Vam naglasimo jeste da ovde pored Vase buduće vikendice sa koje ćete gledati Dunav Vi i Vasa porodica možete ili peške ili sa kolima da pridjete reci, spustite čamac i da iskoristite ovu privilegiju bilo da ćete se kupati ili pecati ili jednostavno sedeti pored reke i upijati lepotu koja Vas okružuje.

Ova neverovatna lokacija osigurava one male trenutke u životu koje se pamte, pružajući Vam prostor u kojem se možete potpuno opustiti i prepustiti čarima reke . Pogled na Dunav ostaviće Vas bez daha a Vi ćete imati privilegiju da gledate kako  se reka beskrajno proteže pred Vašim očima, stvarajući slikovite prizore i pružajući Vam osjećaj slobode. Ta neverovatna energija obuzeće svaki deo Vaseg bića i Vi ćete stalno imati želju da se na takvo mesto stalno vraćate.

 

Do najbliže prodavnice možete skoknuti u selo Banoštor, tamo su vrhunske vinarije, riblje čarde, a sve ovo je na samo pola sata od Noog Sada.

Ako iz Beograda dolazite na ovu lokacije, najbolji put je autoput do Sremske Mitrovice pa preko Fruške gore pravac u Banoštor.

 

Puno smo toga napisali jer smo mi ovo mesto ovako doživeli a ipak će lakše  biti da uzmete telefon u ruke, pozovete nas jer mnogo toga važnog i bitnog imamo da Vam kažemo, pre nego i sami posetite ovo mesto i zakažete gledanje a mi Sanja i Vladimir ćemo Vam sa zadovoljstvom pokazati ovo čarobno mesto.

Cene placeva je 63 evra/m2.

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);