062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Koševac

Prodaja Cena: od 300000€
Vrsta nekretnine
Površina
11286 m2
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Najekskluzivnija lokacija sa pogledom na pola Vojvodine

Dobrodošli na  jednu od najprestižnijih lokacija u Slankamenu – Vaše buduće mesto privatnog ili poslovnog prosperiteta.

Ovaj plac, sa svojom impozantnom površinom od preko jednog hektara, predstavlja više od obične zemlje.

On je tabula rasa za Vaše privatne ili poslovne snove, prostor gde možete izgraditi budućnost kakvu ste oduvek zamišljali.

 

Plac ukupne površine 11286 m2 (dve građevinske parcele) nalazi se na teritorije Novog Slankamena, na čuvenom Slankamenačkom bregu.

Mesto sa koga ne samo gledate na tok Dunava, već na gotovo pola Vojvodine, a pogled takav da Vam ga niko nikada ne može oduzeti i zakloniti.

Ovo je lokacija koja u zadnjih nekoliko godina doživljava pravu ekspanziju. O tome svedoče moderne i nove kuće i vikendice koje se ovde grade, novi kompleksi kuća za odmor i izgradnja infrastrukture.

 

Plac je namenjen pre svega Vama vizionarima koji znate kako najbolje iskoristititi ovu poziciju bez obzira da li ste hedonista pa želite ovo čuvati samo za sebe ili ovde želite napraviti elegantan poslovni kompleks koji se uzdiže na obroncima Dunava, sa svetlim prozorima koji pružaju spektakularan pogled na reku i okolne pejzaže. Ovde možete stvoriti arhitektonsko remek-delo, simbol poslovnog uspeha i prestiža.

 

Plac izlazi na dve ulice (dva asfaltna puta). Plac u gornjem delu sa koga je i najlepši pogled ,je u kosini koja se pušta do ravnog dela i pristupa donjem putu.

Zbog svoje konfiguracije, ovo je pravi izazov za arhitekte i vizionare. Kako i na koji način uklopiti objekte, bazene, vrtove, sve ono što bi ovde oplemenilo ovaj prostor i uklopilo se u prirodni ambijent kojim ste okruženi.

 

Ali ovo mesto nije samo o arhitekturi i poslu. Već o Vašoj viziji, o ambiciji da izgradite nešto što će nadživeti generacije. Ovaj plac nije samo deo zemlje, to je temelj Vaše poslovne budućnosti.

Zamislite prostor gde se kreativnost sreće sa efikasnošću, gde se ideje rađaju i pretvaraju u stvarnost, gde se susreću ljudi koji dele  strast za uspehom.

 

Ovo nije samo poziv investitorima, ovo je poziv vizionarima poslovnog sveta i  onima koji su spremni da pređu granice i ostvare svoje najveće ciljeve. Ovo nije samo zemlja, ovo je Vaš poslovni san I  Vaš put ka uspehu.

 

Mi Vam ovde nećemo govoriti šta se i kako ovde može napraviti i izgraditi, jer ako nemate viziju sa ovim placem verovatno niste ni stigli do ovih redova ovoga teksta.

 

Sada je vreme da Vaše ideje postanu stvarnost. Vreme je da zakoračite na ovaj izuzetni teren i ostvarite svoje poslovne ambicije i to uz Dunav kao svedoka Vašeg uspeha.

Zainteresovanima nudimo priliku da budu deo ove priče, da se pridruže onima koji sanjaju veliko i ostvaruju još veće.

Sve informacije o prodaji ovog zemljišta možete dobiti ako kontaktirate Sanju i Vladimira, Real House je ekskluzivni posrednik u prodaji, predočićemo Vam sve mogućnosti i rado pokazati ovu lokaciju.

Uskoro i video prezentacija

 

Ovde pogledajte lokaciju placa

Kontakt

    Vladimir Rafajlović

    agent pic

    Kontaktirajte nas:

    Ključne reči:
    '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);