062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]
novi sad

novi sad

Sve što tražite od grada, u kojem bi hteli da živite, pruža Vam Novi Sad.

Administrativni, kulturni, privredni, politički centar Autonomne Pokrajine Vojvodine i drugi po veličini grad u Srbiji.

Smešten je na idealnoj lokaciji, na obalama Dunava i Bačkog kanala usred Panonske ravnice na severnim obroncima Fruške Gore, od aerodroma Nikola tesla udaljen oko 80km, smešten pored autoputa E-75.

Novi Sad datira od 1694. godine kada je osnovan, bio je nosilac srpske kulture,a danas je moderan grad muzeja, galerija, pozorišta, domaćin mnogih kulturno-privredno-sportskih manifestacija, jednom rečju po meri čoveka.

Kao univerzitetski centar sa velikim brojem državnih i privatnih fakulteta idealno je mesto za usavršavanje velikog broja studenata iz cele zemlje i inostranstva koji neretko ostaju da žive u Novom Sadu nakon završenih studija. Na području grada postoje 53 osnovne i srednje škole te veliki broj državnih i privatnih vrtića.

Bolničko-klinički centar jedna je od najboljih zdravstvenih institucija u zemlji, a veliki broj stručnih privatnih klinika omogućava građanima najkvalitetniju medicinsku zađtitu.

Na polju privrede i preduzetništva Novi Sad otvara velike mogućnosti. Nakon sloma velikih državnih firmi privatni sektor postaje udarna privredna snaga. Novi Sad je sedište Naftne industrije Srbije, Novosadskog sajma i velikog broja privrednih banaka te osiguravajućih društava.

Kao turistički centar Novi Sad ima veliku perspektivu. Svake godine održava se jedan od najvećih muzičkih festivala Exit, Poljoprivredni međunarodni sajam ugosti svake godine veliki broj poslovnih ljudi, a Petrovaradinska tvrđava je sigurno simbol i ponos grada. Najviše turističke kapacitete imaju sigurno Dunav i Fruška gora koji će u narednim godinama biti pokretač razvoja grada i celog regiona.

Jasno vam je zašto je dobro kupiti nekretninu u Novom Sadu, kao investiciju ili kao mesto vašeg stalnog boravka, Novi Sad je svakako jedno od najpoželjnijih mesta za život u Srbiji.

Tržište nekretnina je još uvek u razvoju, nakon naglog talasa stanogradnje u proteklih desetak godina posledice trenutne ekonomske krize(nadamo se odlazeće) ostavili su tragove pre svega u manjoj tražnji za nekretninama i padu cena.

Trend, koji zadnjih godina uzima maha, je da sve veći broj ljudi traži nekretnine van grada u prigradskim mestima i na Fruškoj Gori.

Cene stanova su najveće u centru grada, na Grbavici, Limanima, o od prigradskih naselja izdvajaju se Sremska Kamenica i Petrovaradin.

Saznajte nešto o gradskim četvrtima grada i izaberite najbolje za vas:

Adamovićevo naselje, Adice, Banatić, Bulevar, Veternička rampa, Grbavica, Detelinara, Liman, Novo naselje (Bistrica), Podbara, Rotkvarija, Sajlovo, Sajmište, Salajka, Satelit, Stari grad, Telep,

Vidovdansko naselje, Klisa, Mali Beograd, Šangaj, Slana Bara

[et_social_share] [fblike]