062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Ribnjak

Prodaja Cena: od 199000€
Vrsta nekretnine
Površina
779 m2
Infrastruktura
moguća struja, voda i gas
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • pogled na naovi sad
 • ucrtana kuća
 • obezbeđena privatnost
 • asfaltni prilaz

Plac sa pogledom na Novi Sad, Dunav, Petrovaradinsku tvrđavu i sve novosadske mostove.

Pla u Petrovavaradinu u naselju Ribnjak. Ribnjak je naselje uz sam Dunav na sremskoj strani Novog Sada između mosta Slobode i mosta Duga.

Imati nekretninu na ovoj lokaciji je zaista prava privilegija, život van grada, priroda, Dunav, a Novi Sad na dlanu, na 5 minuta ste u samom centru grada.

 

Građevinski plac dovoljan za porodičnu kuću

Plac na Ribnjaku je ukupne površine 779 m2 i sastoji se od dve građevinske parcele.

Plac se nalazi u gornjem delu naselja, bliže mostu Slobode i nedaleko od poznate kafane “Tako je suđeno”, a preko puta plaže Štrand.

Plac je upravo rašćišćen, okrčen i spreman da novi vlasnik na njemu ostvari svoje ideje.

 

Nije ovo plac kao svaku drugi!

Teško je na Ribnjaku pronaći plac na kome se može graditi. Zato je ovaj plac poseban, na placu se nalazi uknjižena i u katastar ucrtana stambena kuća od 70 m2 u osnovi, koja je u prirodi zbog lošeg stanja porušena.

Činjenica da ona u knjigama postoji daje Vam mogućnost da ovde napravite novu kuću, potpuno legalno što je za Ribnjak nemoguća misija.

Ovde ne kupujete samo plac, ovde kupujete priliku da iz temelja stvorite svoj unikatni raj. Ucrtana kuća čeka da se probudi iz pepela i postane dom Vaših najluđih ideja. Vaša vizija, vaša pravila – jer samo najhtabriji sanjaju najlepše snove!

 

Infrastruktura kao u gradu

Na Ribnjaku je moguće dobiti priključak na struju, vodu i gas, jedino još kanalizacija ovde nije prošla.

 

Privatnost na izvolite !

Plac je pozicioniran tako da obezbeđuje potpunu privatnost za svog vlasnika, iza placa je brdo (državno zemljište), a ispred Dunav i Novi Sad.

Probuđeni uz miris Dunava i zrake sunca koje miluje gradsku siluetu, ovaj plac donosi savršenu harmoniju između urbanog života grada i prirode kojoj težimo. Osećate ritam grada, a opet bežite u tišinu prirode kad god poželite – jer, zašto biste birali između dva sveta?

Pitate se gde je granica između privatnosti i mikrolokacije? Na ovom placu, granica ne postoji. Gledate grad sa terase Vaše buduće kuće, a ostajete sigurni u sopstvenom miru. Ovde, Vaš svet, Vaša pravila – i sve to uz samo nekoliko koraka od vreve grada.

Najveći deo zemljanih radova je ovde urađen, napravljen je ravan plato na koji dolazite direktno asfaltnim putem iz naselja. Uz postavljanje odgovarajuće ograde, bedema i uz dobrog arhitektu koji će znati iskoristiti ovu lokaciju, dobićete ono za čime ste sanjali.

 

Kupci ne pitaju za cenu, oni pitaju za vrednost

Ovaj plac nije jeftin i samim tim većini ljudi finansijski nedostupan. Ovaj plac je za one koji razumeju da je ovo investicija, koji razumeju značaj dobre lokacije i za one koji razumeju da se najbolji trenuci ne mere novcem.

Cena je relativna, a vrednost neprocenjiva

Ne dozvolite da Vam ova prilika promakne! Pozovite nas odmah da se informišete, jer ovaj plac nije samo nekretnina – to je Vaša priča koja čeka da se ispriča.

Real House, ekskluzivni posrednik za prodaju nekretnine

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);