062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]
rakovac

Rakovac

Rakovac je naselje u opštini Beočin, udaljeno oko 12 km od Novog Sada, smešteno na severnim padinama Fruške Gore, broji oko 2000 stanovnika. Rakovac se deli na Stari Rakovac i Novi Rakovac ali i na niz drugih stambenih i vikend naselja: Stručice, Dumbovo, Belegir, Salaksije… Rakovac se nalazi na dva magistralna puta, dobro povezan sa Novim Sadom i Beočinom, samo 9km je udaljen od Vdnika i banje Termal.

Rakovac ima osnovnu školu do četiri razreda, zabavište, poštu i mesnu ambulantu, značajan broj prodavnica i različitih firmi, a prepoznatilj je i po manastiru Rakovac.  Do Novog Sada saobraće prigradski autobus.

Nekretnine u Rakovcu

Tržište nekretnina u Rakovcu je u zadnjih nekoliko godina veoma aktivno.
Zaslugu za to ima nekoliko faktora, pre svega dobra pozicija mesta i lokacija, blizina Novog Sada (10 min automobilom), Fruška Gora – Rakovac je Fruškogorsko mesto smešteno na obroncima Fruške Gore, a kao veoma značajan i bitan faktor je odlična infrastruktura, komunalno odlično opremljen, električna energija, gradska voda, kanalizacija, gas, ulična rasveta, putevi, a u mnogim vikend naseljima postoji i kablovska televizija.

Sve su to prednosti koje privlače kupce nekretnina kako one koji kupujući kuće u Rakovcu rešavaju svoj stambeni problem, tako i veliki broj kupaca vikendica. Veliki je broj mladih bračnih parova koji su u zadnje tri godine kupovinom nekretnine u Rakovcu povoljno rešili stambeno pitanje. Obzirom da Rakovac pripada opštini Beočin, svi konunalni i administrativni poslovi se završavaju veoma brzo.

Možda i Vi izaberete kuću, plac ili vikendicu u Rakovacu za vašu novu stambenu lokaciju, vikend odmor ili investiciju.

[et_social_share] [fblike]