062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Vila Natura

Kratkoročno izdavanje Cena: od 240€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
tri spavaće i dnevna soba, dva kupatila, kuhinja
Površina
230 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
8
Parking
za veći broj automobila
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Vila Natura, odmor u Vrdniku sa bazenom i pogledom na horizont

Kuće sa bazenom koje se mogu iznajmiti na dan veoma su popularne kao mesto okupljanja porodice, prijatelja, rodbine, poslovnih partnera. Pravo nam je zadovoljstvo predstaviti Vam jedno takvo ekskluzivno mesto na Fruškoj gori u Vrdniku, mesto za druženje, zabavu, odmor i uživanje, uz kupanje na bazenu, gde će Vaša deca, prijatelji i poslovni partneri hteti ponovo da se vrate, mesto koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim kako zbog veličeni poseda tako i zbog pogleda, mira i tišine .

Vila Natura je kuća za odmor sa bazenom u Vrdniku, na mestu koje garantuje privatnost i intimu, na mestu gde osećate prirodu u njenom punom obimu.

Iznajmljivanje vile sa bazenom koja je smeštena na prostranom  placu površine oko 1 ha sa bazenom i nestvarnim pogledom koji po vedrom sunčanom danu doseže do Cera i Majevice na jednu i do Avale na Drugu stranu.

Objekat je smešten u Vrdniku, na uzvišenju do koga se dolazi tvrdim makadamom u dužini od 500m od asfaltnog puta.

Ova lokacija pruža vam mogućnosti za šetnju i pešačenje Fruškom gorom, vožnju bicikla i obilaske znamenitosto koje nudi Vrdnik: Vrdnička kula. banja Termal, manastir Ravanica, a nedaleko je i Pavlovačko jezero.

 

Objekti, bazen i smeštajni kapacitet

Lepo uređena kuća se sastoji od donjeg dela u kome se nalazi dnevna soba sa trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i jedna spavaća soba, dok je u gornjem delu kuće galerija sa bilijarskim stolom, dve spavaće sobe i još jedno kupatilo. U kući ukupno može da spava do 8 osoba.

Bazen dimenzija 4 puta 8 m a dubine 1,5 m sa suncobranima i ležaljkama pruža potuno zadovoljstvo gostima i oplemenjuje ceo ambijent.

Na prostranom placu ima dovoljno mesta za sportske igre, za decu i za veći broj automobila.

Na placu se nalazi i roštilj (pokretni) na ugalj.

 

Vrhunska opremljenost i za najzahtevnije goste

Opremljenost objekata je na najvišem nivou, vodilo se računa da gosti imaju potpun komfor, kuhinja opremljena sa frižiderom, šporetom,i mašinom za sudove, kupatila sa najboljom keramikom i sanitarijama, a nameštaj nov i kvalitetan, ugodni dušeci za spavanje, a ceo objekat pokriven internetom.

Potrudili smo se da Vam ovim opisom, slikama i video prezentacijom prenesemo bar deo atmosfere i sadržaja koje pruža ova vila Natura, a samo boravak na ovom prostoru može dočarati ukupan ambijent.

Ove je sjajna prilika za odmor na Fruškoj gori, da pobegnete od svakodnevnice, stresa, i gužve ili da ugostite svoje prijatelje ili zaposlene.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Cenovnik:

Cena zakupa objekta je od 240 evra za 8 osoba

 • Zakup prostora za rođendane, team building, proslave firmi, momačke i devojačke večeri, mini svadbe, kokteli i sl. na upit

Obavezan depozit kod svih opcija je 200 evra.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Ulazak u objekat je posle 14 sati, a napuštanje objekta do 11 sati.

Sve informacije o zakupu vile Natura možete dobiti ako nas kontaktirate:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti.

Uskoro video prezentacija…

Orijentaciona lokacija na mapi:

 

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);