062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV Slankamen

Prodaja Cena: od 79000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dve sobe, kuhinja, kupatilo, terasa
Površina
78 m2
Plac
1111 m2
Infrastruktura
struja, tehnička voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Spratnost
prizemlje i potkrovlje
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • ravan i ozelenjen plac
 • kvalitetan objekat
 • lokacija na bregu
 • vikendica za pravi odmor

Na vrhu brega gde cvrkut ptica i priroda vode glavnu reč, na lokaciji koja je smeštena izmedju dva velika grada Novog Sada i Beograda ova simpatična vikendica može biti savršeno mesto za odmor sa koje, kada dodjete, nećete hteti da odete.

 

Ovo je mesto za odmor, ovde možete provesti najveći deo godine, živeći na čistom vazduhu, okruženi prirodom, odavde možete raditi ako Vam posao to dozvoljava, ovde će se Vaša deca bezbrižno igrati jer je plac ravan, ozelenjen i ograđen, ovde ćete dočekivati Vaše prijatelje, ovde ćete stres izlečiti košenjem trave i sredjivanjem dvorišta, ovo je mesto na koje ćete rado dolaziti i sa koga ćete teško odlaziti.

 

Slankamen – mesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Ova vikend kuća nalazi se u Slankamenu koji je udaljen nekih 40 tak minuta vožnje od Beograda a isto toliko i od Novog Sada.

Do seme vikendice dolazite kada se kroz Slankamenačke vinograde popnete na breg.

Do same vikend kuće vodi Vas odličan asfaltni  put (zadnjih 100m tvrdi makadam) pa ćete u njoj moći uživati tokom cele godine.

Ovo vikend naselje u poslednjih godinu dana  menja svoje obrise, mnogo se gradi i čini nam se da je ovo lokacija koja je potpuno oživela u poslednje 4 godine.

Ali ne brinite, najveća vrednost ovoga placa i vikendice je privatnost i mir koji Vam niko ne može uzeti.

 

 Vikendica u kojoj ćete samo uživati

Ova vikend kuća smeštena je na bregu a sastoji se od prizemlja i potkrovlja.  Uknjižena na 78 m2 , lepo je osmišljena a sastoji se od velike natkrivene terase kao centralnog mesta ove priče, koja se proteže gotovo na dve strane i sa koje se ulazi u kuhinju kao zasebnu prostoriju (iz kuhinje se silazi u podrum) a zatim odmah pored u stambeni deo. Njega čine veliki dnevni boravak, kupatilo u donjoj etaži i soba  u gornjoj etaži iz koje se izlazi na terasu.

Objekat je kvalitetno gradjen pre 20 tak godina a crvena fasadna cigla daje joj poseban šarm i  sve je podredjeno uživanju. Na terasi koju smo pomenuli nalazi se i roštilj a na njoj ima i više nego dovoljno mesta da se ugosti i veće društvo.

Vikendica ne zahteva nikakve strukturalne radove, Vi ćete urediti i srediti enterijer po svome, a ovde dobijate i kompletan nameštaj koji se nalazi u vikendici.

 

Ozelenjen i prelepo uredjen  plac na kome je svaka biljka zasadjena sa puno ljubavi

Plac ukupne površine 1111 m2 je potpuno ravan  i koncipiran tako da pored objekta ispred koga se nalaze breze, lipe, četinari postoji deo osmišljen kao mali parkić sa prelepim tujama koji mu daju šarm dok zadnji deo placa čini voćnjak sa puno raznog voća-kajsije, šljive, dinje, breskve, smokve, borovnice i na kome ima dovoljno mesta  i za baštu.

Ceo plac je ogradjen i na položaju takvom da ćete na njemu imati potpunu privatnost .

 

Infrastruktura -struja i tehička voda

Vikendica ima struju i tehničku vodu – jednu cisternu sa 4 a drugu sa 1 kubikom vode pa pomoću hidropaka vodu sprovedenu i u sam objekat.

 

Ukoliko medju Vama ima onih koji tragate za ovako jednom lokacijom koja Vam može biti dostupna gotovo svakodnevno a svakako petkom posle posla, a željni ste da slobodno vreme sa porodicom provedete u prirodi na svežem i čistom vazduhu, onda nemojte propustiti ovi priliku.

U savršenom skladu sa prirodom Slankamen je mesto očaravajućih predela pa se pogled sa ove vikendice proteže tako da je milina posmatrati lepotu koja ga okružuje…

 

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Mi  Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine i radujemo se što ćemo nekoga od Vas usrećiti da uživa u ovoj simpatičnoj vikendici nedaleko od dva velika grada.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);