062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Odlučili ste da prodate Vaš stan, kuću, plac, vikendicu.

Šta dalje !

Imate dve opcije na raspolaganju:

OPCIJA 1

Prva opcija je da uzmete telefon uslikate stan, okačite na svoj profil i na grupe na “fejsu” i pošaljete slike i opis u pet agencija koje ste našli na internetu, pa ko pre devojci.
Spremni ste da Vas svaki dan zovu, agencije dolaze sa svojim kupcima, prolaze Vam svakodnevno i znani i neznani kupci, u vreme koje njima odgovara.
Vi ih svaki dan dočekuje, ispraćate, slušate njihove zamerke na stan, kako ima da se ulaže, kako im fali jedna soba, kako im je cena jaka i kako će se javiti šta god odlučili čim porazgovaraju kod kuće ( to javljanje se uglavnom nikad ne desi).
Bude tu i zainteresovanih, pitaju za cenu, cenkaju se, nalaze mane, a Vas sve to nervira i ne snalazi te se najbolje u svemu, a da ne govorimo koliko Vam to sve vremena oduzima, koliko trpi Vaša porodica i posao.

OPCIJA 2

Druga opcija je da odaberete jednu agenciju kojoj želite prepustiti prodaju Vaše nekretnine jel ne želite da imate sve ono o čemu sam gore govorio.
Oni (agencija) će preuzeti kompletan marketing (najvažniji deo posla), biće potpuno posvećeni vašem stanu, preuzeće brigu o kupcima, javljati se na pozive, odgovarati na primedbe, zakazivati termine za gledanje, proveravati koga vode u Vaš stan, voditi samo ozbiljne kupce koji traže stan sa karakteristika Vašeg stana, neće kupcima nuditi stan na Grbavici ako kupci traže samo stan na Podbari.
Primaće ponude ozbiljnih i neozbiljnih kupaca, pregovarati i cenkati se bolje od Vas, a u Vašem interesu.
Javitće Vam samo da se kupac pojavio i da spremite ličnu kartu da dodjete na potpis ugovora kod javnog beležnika.
Objasniće Vam proceduru kupoprodaje, koja su prava i obaveze Vas kao prodavca a koja kupca. Vi ćete za sve to vreme raditi svoj posao i provoditi vreme sa Vašom porodicom.
Koja agencija za nekretnine ? Nemojte slučajno birati agenciju, gledajte kako rade, imaju li recenzije, šta su prodali, pitajte ih kako Vama mogu pomoći i šta će konkretno uraditi za Vas a vi to ne možete ili ne znate.
Morate im verovati i imati unutrašnji osećaj da će oni prodati stan.

Koju Vi opciju birate ?

[et_social_share] [fblike]