062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

čortanovciČortanovci je naselje u opštini Inđija na veoma dobroj lokaciji između Beograda i Novog Sada od koga je udaljeno oko 20 km, na obroncima Fruške Gore i na desnoj obali Dunava.. Poseban značaj lokaciji Čortanovaca daje podatak da je na ovom prostoru jedna od najboljih vazdušnih banja i ukrštanje fruškogorske i dunavske struje vetrova.

Pored prirodnih lepota, na ovim prostorima se nalazi i nekoliko kulturno-istoriskih spomenika još iz rimskog doba (naselje Ad Herkulum), Stankovićeva vila koja se nalazi na izuzetnoo lepom mestu sa odličnim pogledom na Vojvodinu, podigao ju je dr. Radenko Stanković, kraljev namesnik,a danas vilu i ceo kompleks koristi Izvršno veće Vojvodine.

Čortanovce možemo podeliti na samo selo u kojem se nalaze porodične kuće gde ljudi svakodnevno žive, sa prodavnicama, školom,crkvom, železničkom stanicom na pruzi NS – BG i odličnom autobuskom komunikacijom do većih mesta i vikend naselja u okolini sela.

Čortanovci su jedno od najpoznatijih i najvećih vikend naselja, za one koji voli brdovite terene i Frušku Goru tako i za zaljubljenike u Dunav jer se u Čortanovcima nalazi jedna od jalepših peščanih plaža na ovom delu toka Dunava te poštovaoce prirode koji mogu uživati u Mihaljevačkoj šumi kao delu Nacionalnog parka Fruška Gora.

Vikend naselja se pružaju sve od samog sela do Dunava na jednu stranu, prema Banstolu na drugu, u pravcu Inđije i Sremskih Karlovaca.

Kupovima i prodaja nekretnina u Čortanovcima je zadnjih godina veoma aktivna. Kuće u Čortanovcima se mogu kupiti po dosta povoljnim cenama od starih seoskih kuća do novije gradnje. Posebno je atraktivna za kupce kupovina vikendica u Čortanovcima. Vikendice u Čortanovcima su atraktivne kako za ljude iz Novog Sada i Beograda tako i za povratnike iz inostranstva i strance.

U vikend naseljima Karaš, Nadkaraš, Kraljev Breg, Veliki Matej, Borov Gaj, Lipov lad, Grbavica, Nova Tidija, Srednji breg, Brdež i drugim sem sjajnih vikendica možete kupiti i plac za gradnju ili zemljište za vinograd, voćnjak i sli.

Poslednjih godina opšina je dosta uradilia na infrastrukturi, dovođenjem vode, struje, gasa, asfaltiranjem i nasipanjem puteva tako da je i to uticalo na potražnju i cene nekretnina u Čortanovcima.

[et_social_share] [fblike]