062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV Srednji breg

Prodaja Cena: od 139000€
Struktura
četvorosobna
Površina
92 m2
Lokacija
Spratnost
Prizemlje i sprat
Parking
u dvorištu
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • potpuno renoviran objekat, sve novo
 • zeleni plac sa četinarima i šumom
 • struja, voda, gas

 

Vikendica  sa sopstvenom šumom na zelenom placu punom četinara i potpuno renoviran objekat u kom sve još miriše na novo. Vaše je samo samo da unesete svoje lične stvari i  odavde nećete hteti da odete, u to smo sigurni.

 

Fruška gora – Čortanovci

Vikend kuća iz naše ponude nalazi se u Čortanovcima u naselju Srednji breg i to svega par stotina metara od glavnog asfaltnog puta koji vodi ka Čortanovcima. Ove okolnosti ovoj nekretnini sa jedne strane pružaju dovoljnu blizinu da se lako povežeš  sa prevozom, prodavnicom i drugim pogodnostima glavnog puta a sa druge strane ovih par stotina metara su taman da se ušuškani od bilo kakve buke, sakrijete u svom dvorišu, svojoj oazi.

Sa ovog mesta do Novog Sada stižete za nekih 20-25 min kolima, do Sremskih Karlovaca za 10-tak minuta a do Beograda Vas deli nepnih sat vremena vožnje.

Lokacija je potpuno pogodna za život tokom cele godine, na 300m od kuće je najbliža prodavnica.

 

Ravan plac na kome se uživa u četinarima i  šumi 

Izuzetan plac površine 1531 m2 je u potpunosti ravan, ogradjen sa svih strana i tako ušuškan da Vas niko neće videti i gde ćete imati privatnost za sebe. Odmah na ulazu će Vas oboriti sa nogu četinari stari preko 40 – tak godina, pažljivo birani i sadjeni da upotpune ovaj prostor i zajedno sa drugim ukrasnim biljem i drvećem stvore pravu oazu.

A kada Vam kažemo da na placu imate svoju šumu paulovnije koja je izuzetno mesto za boravak tokom vrelih letnjih dana a poseban doživljaj je noću kada pod svetlima reflektora lišće zatreperi.

Na placu je i pomoćni objekat-garaža idealna za odlaganje svih potrebnih alatki za dvorište.

Na placu ima još dovoljno mesta da se ukoliko neko želi napravi i bazen ili dečije igralište ili neki drugi sadržaj po volji i želji budućeg vlasnika. Ceo plac je pod zelenilom i travom, a samo prostor neohodan za hodanje popločan novim behatonom.

 

Komforna vikendica u kojoj sve miriše na novo

Ova vikend kuća ima 48 m2 u osnovi i dve etaže što je ukupno 96 m2 . Donju etažu čine ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja sa terpezarijom i kupatilo. Gornja etaža, do koje vode unutašnje drvene stepanice, sastoji se iz još jednog dnevnog boravka i dve prelepelepe spavaće sobe. Na gornjoj etaži se nalazi i terasa sa koje gledate na ceo plac. Pored ovog stambenog prostora uz kuću se nalazi jedna pomoćna prostorija, ostava.

Ono što je veoma bitno naglasiti jeste da je ovo potpuno nov objekat u smislu da su od stare vikend kuće ostali samo zidovi a sve je ponovo radjeno (nove vodovodne i strujne instalacije, keramičke pločice, nova pvc stolarija, nov krov i oluci). Unutrašnjost je prelepih svedenih tonova i sa puno prirodnog svetla .

U ceni ove kuće dobijate i sav nameštaj i belu tehniku (sa slika), a sve je novo i pod garancijom.

 

Infrastruktura takva da živite tokom cele godine

Ova vikend kuća ima trofaznu struju, vodovodnu vodu iz Čortanovaca i sopstvenu cisternu. Unutar kuće postavljeno je etažno grejanje na gas.Vikendica ima i dve inverter klime jednu u donjoj a drugu u gornjoj etaži. Ovo su svakako okolnosti koje će Vam omogućiti boravak preko cele godine. Ono što je veoma bitno jeste i sam prilazni put do same nekretnine kao i ulična rasveta.

 

Ovo je vikendica sa koje nećete hteti da idete kući, plac koji nosi strašno pozitivnu energiju, majstori su odavde ispraćeni, uradili su dobar posao.

Ne samo vikendica ovo je kuća u kojoj možete stanovati tokom cele godine, odakle možete raditi i gde ste dobro povezani  sa gradom.

Malo li je, ako smo Vas bar malo zagolicali, javite nam se da zakažemo gledanje, tek tada će Vam proraditi emocije.

Real House ekskluzivni zastupnik u prodaji ove divne nekretnine.

Uskoro i video prezentacija.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);