062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Vocnjak

Prodaja Cena: od
Vrsta nekretnine
Površina
29600 m2
Infrastruktura
voda, trofazna struja
Vlasništvo
uknjženo 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • ogradjen
 • protiv gradna mrža
 • kap po kap
 • objekat
 • Voćnjak krušaka na 3 hektara zemljišta – ulaganje u posao ili dobra investicija.

Kada u ponudi imate nekretninu o kojoj možete pričati, koju možete sa pravom hvaliti i koju jedva čekate da predstavite na tržištu, onda je pravo zadovoljstvo raditi ovaj posao.

Veoma smo ponosni što smo ekskluzivni posrednici u prodaji jedne takve nekretnine.

U prilici smo da Vam predstavimo poljoprivredno zemljište u Vojvodini u Sremu, ali nije to obično zemljište i njiva. Radi se o voćnjaku pod zasadom krušaka rekli bi jedinstvenim u tom kraju..

 

 • Lokacija ne može biti bolja

Počećemo upravo od lokacije koja ima posebnu vrednost. Voćnjak se nalazi u opštini Irig  na potezu budućeg Fruškogorskog koridora. Najveća vrednost ove lokacije je što do voćnjaka dolazite odličnim putem -tucanikom (300 m od asfaltnog puta) . Ovo je poznat voćarsko-vinogradarski kraj koji se generacijama održava a u poslednje vreme rekli bi da smo svedoci vraćanja agraru i zemlji i taj trend je u porastu i dalje.

 • Voćnjak na 3 hektara zemljišta

Voćnjak se prostire na 3 hektara  poljoprivrednog zemljišta, konfiguracija terena je ravna, a voćnjak kompletno  ograđen.

Ukupno oko 6000 stabala kruške .Kruška je svakako rado gajeno voće zbog velike upotrebne vrednosti ploda.S obzirom da kraj u kome se nalazi voćnjak ima pogodne prirodne uslove za gajenje kruške to svakako treba iskoristiti.

 

 • Različite sorte kruške

U voćnjaku su zastupljene sledeće sorte:

“Viljamovka”-sazreva u drugoj polovini avgusta

“Abate fetel”-sazreva krajem septembra

“Santa Maria”- sazreva polovinom avgusta

Voćke su stare 8 godina, stabla su zdrava, redovno se oblikuju i održavaju. (voćke još nisu dostigle pun rod).

Za celokupan rod kruške obezbedjen je prodajni plasman a postoji mogućnost dogovora i u vezi održavanja voćnjaka.

 • Bunar i sistem navodnjavanja kap po kap kao i savremena protivgradna oprema

Na placu se nalazi bunar dubine 184 m sa pitkom vodom-zdravstveno ispravnom za piće i to nosi veliku vrednost kod ove nekretnine.Voćnjak je pokriven  savremenom protivgradnom opremom-zaštitnom mrežom sa stubovima a sproveden je sistem navodnjavanja kap po kap koji je direktno vezan za bunar.

 • Uknjižen manji objekat i trofazna struja

Na placu postoji stara ali uknjižena vikend kuća površine 20 m2 koja nije uslovna ali trenutno služi za skladištenje sistema za zalivanje i ormara za struju.

Na placu postoji i priključak struje.Na placu je i septička jama.

Dobra investicija ili siguran biznis to ćemo ostaviti Vama da odlučite, ali u svakom slučaju šta god odlučili ovde ne možete pogrešiti.

Ne samo što kupujete poljoprivredno zemljište i fantasičan voćnjak, kupujete i dobru lokaciju na kojoj uvek možete organizovati bilo koju poljoprivrednu proizvodnju ili neku možda turističku delatnost u budućnosti.

Nadamo se da smo Vam dali dovoljno dobrih argumenata da nam se javite, jedva čekamo da Vam pokažemo voćnjak krušaka u Irigu.

Sve informacije o prodaji i ceni ove nekretnine možete dobiti ako pozovete Real House, mi smo ekskluzivni posrednici u prodaji ovog imanja.

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);