062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV Remeta

Prodaja Cena: od 124000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosobna
Površina
75 m2
Plac
953 m2
Infrastruktura
voda, struja, moguć gas
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Spratnost
prizemlje
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • Kvalitetan objekat sa demit fasadom
 • Ozelenjen i osunčan plac

Vikendica u Velikoj Remeti kao savšeno utočište za beg iz grada

Znate onaj osećaj kad se već na prvi pogled zaljubite u nekretninu? E upravo ovde je taj slučaj. Puno zelenila ,cveća, pozitivne energije na svakom koraku….

Ukoliko želite da na Fruškoj gori imate Vašu oazu mira bilo da je koristite kao vikend kuću ili kao kuću za stalno stanovanje, ako želite da imate mesto na kome cvrkut ptica i priroda vode glavnu reč onda ova nekretnina u Velikoj Remeti može biti odličan izbor.

 

Velika Remeta-mesto na Fruškoj gori stvoreno za uživanje

Na svega pola sata od Novog Sada i nepunih sat vremena od Beograda i to  od gradske vreve i buke udaljena je Velika Remeta, mesto na Fruskoj gori u kome se nalazi i istoimeni manastir kao i mnoštvo drugih blagodeti koje Vam Fruška gora pruža. Ovde imate veliki broj staza kroz NP Fruška gora , ovde imate vazduh koji je čaroban i koji jako prija ljudima koji imaju probleme sa disajnim organima.

Od asfaltnog puta do same vikendice udaljeni ste svega 100-nak  metara a taj put je u dobrom stanju ali pod blažim nagibom.

 

I kuća i vikendica

Ova nekretnina može biti interesantna i kupcima kuća za stalan život ali i kupcima vikendica. Kuća je zidana od čvrstog materijala i to veoma kvalitetno pa se može koristiti i za stalno stanovanje.

Uknjižena na 75 m2 sastoji se od velike lepe terase koja je na samom ulazu u objekat i to sa prednje strane zatvorena kvalitetnom providnom folijom. Reč je o prizemnoj vikend kući koja se satoji od ulaznog hodnika iz koga se ide u sve prostorije a to su kuhinja ,kupatilo i dve sobe od kojih je jedna veća a druga manja. Vikend kuća ima i terasu sa dvorišne strane ispod koje se nalazi garaža ili radionica kako ko već želi kao i podrum. Na kući je postavljena i demit fasada.

Unutrašnjost kuće je u izuzetno održavanom stanju sa akcentom da ko nije ljubitelj stila 80-tih moraće da se pozabavi i enterijerom .Visina plafona od 2,8 m je prava retkost kod vikendica i govori u prilog tome kako je ova vikend kuća zidana.

U kući je etažno grejanje-postavljeni radijatori a u jednoj od soba nalazi se i kaljeva peć kao i mermerni radijator.

Plac od 9,5 ari u kome svaki deo ima svoju priču

Plac površine 953m2 u prednjem delu je ravan i sa puno ukrasnog bilja, drveća i cveća. Kod kapije se nalazi par lepih velikih borova koji mu daju poseban šarm a ispred same kuće okupan zelenilom predivan kutak za ispijanje prve jutarnje kafe.

Drugi deo placa je i blagom padu i na njemu je zasadjeno voće (smokve, trešnje, aronija) i sazidan fantastičan roštilj sa klupama kao mesto na kome se uživa sa porodicom i prijateljima. Odličan majstor osmislio je i roštilj i kotlić postavivši brodski dimnjak kako bi se neometano uživalo u kulinarskim sposobnostima.

Ono što bi posebno istakli jeste sama mikrolokacija vikend kuće i to pre svega zbog specifičnosti ovog fruškogorskog mesta. Reč je o osunčanom placu koji nije u samoj dolini u kojoj se velik broj nekretnina ovde i nalazi nego je smešten u pojasu iznad,  gde imate konstantno strujanje vazduha.

 

Infrastruktura vikendice

Ova nekretnina ima struju a vodu tehničku -cisterna od 7 kubika i hidropak. Priključak gasa je ispred kapije pa ukoliko bude potrebe da budući vlasnik želi moći će da se priključi.

Već smo napomenuli da je grejanje u kući etažno -radijatori tako da je nekretnina uslovna i za boravak tokom zime.

 

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju. Mi  Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine i radujemo se što ćemo nekoga od Vas smestiti u Veliku Remetu.

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);