062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP Počenta

Prodaja Cena: od 105000€
Vrsta nekretnine
Površina
3226 m2
Infrastruktura
voda, moguća struja i gas
Vlasništvo
uknjižen 1/1
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • nestvaran pogled
 • građevinsko zemljište
 • informacija o lokaciji
 • za gradnju kuće

 

Plac sa najlešim pogledom na Dunav u Starom Slankamenu

Ovaj vanvremenski plac, rekli bi, između neba i vode, nudi neponovljivo iskustvo sa svojim panoramskim pogledom na beskrajno plavetnilo Dunava i ceo Stari Slankamen, stvarajući nezaboravnu sliku koja svakog ko ovde kroči ostavlja bez daha.

Čim kročite na ovaj predivan komad zemlje i ugledate horizont ispred Vas, obuzmu Vas čudni osećaji zadovoljstva, to je energija koju na slikama ne možete videti, ona se jedino može osetititi na ovom mestu.

Plac se nalazi u Starom Slankamenu na uzvišenju iznad sela koje Vam pruža mogućnost da kao na dlanu gledate Stari Slankamen i imete osećaj kao da Vam Dunav protiče kroz dnevnu sobu.

Lokacija ovog placa je savršena ravnoteža između mirnog seoskog života i udobnosti gradske blizine. Udaljenost od gradske gužve, manje od sat vremena od Bg ili NS Vam pruža privatnost koju tražite, dok je istovremeno dovoljno blizu da Vam omogući pristup svim bitnim sadržajima i pogodnostima (Inđija na 15 minuta). Uz to lokalna zajednica je poznata po svojoj gostoljubivosti, čineći ovaj kraj idealnim mestom gde možete provesti najveći deo godine živeći i radeći ako Vam to posao dozvoljava.

 

Plac ukupne površine 3226 m2 od kojih je gornji deo plac potpuno ravan, a donji deo placa u kaskadama koje bi  jedan dobar pejzažni arhitekta itekako iskoristio i uklopio u ovaj ambijent.

 

Do placa vodi odličan prilazni put od kojih je nekoliko stotina metara tvrdi tucanik. Neposredan prilaz placu je novo urađen široki prilazni put koji vodi samo do ovoga placa.

Sa prostorom koji nudi neograničene mogućnosti za izgradnju vašeg  utočišta, ova nekretnina predstavlja zlatnu priliku za stvaranje doma koji odražava Vašu jedinstvenu viziju života. Što god da je Vaša maštarija – elegantna vila s prozorima koji se otvaraju prema beskrajnom horizontu ili rustična seoska kućica uronjena u zelenilo, ova lokacija pruža idealan temelj za ostvarenje Vaših snova.

 

Ovde je već spremno za gradnju

Radi se o građevinskom placu u gradskoj građevinskoj zoni gde je dozvoljena izgradnja porodične kuće, prizemlje, sprat i potkrovlje, ali i stambeno poslovnog i poslovno stambenoh objekta. Zauzeće parcele je 40% što govori da se ovde može izgraditi ozbiljan broj kvadrata. Informacija o lokaciji je već izvađena, treba Vam dobar arhitekta i posao može da krene.

 

Sve ovo prati i infrastruktura

Na placu je priključena gradska voda (vodovod), a imate mogućnost priključenja na struju i gas što će omogućiti da imate potpuni životni komfor.

 

Bez obzira kako posmatrali ovaj plac i koju mu namenu izabrali, za gradnju kuće, vikendice ili poslovnog objekta imajte u vidu da  je ovo premimum lokacija, izuzetna energija i pogled kakav nećete pronaći na drugom mestu.

Ovo nije ponuda za kupovinu placa koju možete pronaći svaki dan.

 

Ovde se vrednost placa ne meri arima već ugođajem koji dobijate kao vlasnik ove lokacija, ukoliko to možete da si priuštite ne  propustite priliku da postanete vlasnik ovog  placa koji nudi ne samo spektakularan pogled, već i jedinstveni način života koji kombinuje prirodu, udobnost , avanturu i hedonizam, a složićete se, živi se samo jednom.

 

Kontaktirajte nas danas kako biste zauzeli svoje mesto u ovom rajskom kutku Starog Slankamena.

 

 

 

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);