062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP 71 ar

Prodaja Cena: od 89000€
Vrsta nekretnine
Površina
7146 m2
Infrastruktura
moguća voda, struja, gas
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • ravan plac
 • deljiv plac
 • građevinsko zemljište

 

Plac Van grada sa svim uslovima za život preko cele godine za gradnju kuće ili vikendice.

Velika površina na ovoj lokaciji daje mogućnost da Van grada napravite oazu gde ćete rado provoditi dane sa svojom porodicom.

Plac se nalazi u katastarskoj opštini Sremski Karlovci (na Banstolu u blizini Čortanovaca) u vikend naselju na jako lepom mestu blizu asfaltnog puta i prodavnice.

 

Ovo je lokacija koja je udaljena svega 25 min kolima od Novog Sada i nešto manje od sat vremena vožnje od Beograda na obroncima Fruške gore…

Do placa se dolazi kada sa glavnog puta koji vodi od Novog Sada prema Beogradu (stari put BG-NS) skrenete kod tkzv. “Ruske crkve” ka samim Čortanovcima, tim putem vozite 2 km a zatim samim silaskom sa asfalta do placa imate svega 50 tak metara. U blizini samog placa je i autobusko stajalište pa i Vi koji ne vozite auto imate priliku da imate plac Van grada.

 

Reč je o gradjevinskom placu površine 7146 m2 , u potpunosti ravnom koji se sastoji od tri katastarske parcele i izlazi na dve ulice. Front placa je 30 m.

Plac je deljiv na minimum 1500 m2 tako da se može podeliti na četiri građevinske parcele, a obzirom da je konektovan na dve ulice ovo može biti dobra prilika da podelite sa projateljima, rodbinom ili da prodate posebne parcele.

 

Infrastrukturni priključci

Ono što je veliki plus kod ove nekretnine jeste što je na ovom mestu dostupna kompletna infrastruktura koja podrazumeva struju, vodu i gas tako da u podnožju Fruške gore imate gotovo gradske uslove života.

Nemojte se ustručavati da nam se javite, da pitate, da se interesujete, rado ćemo Vam plac i pokazati na terenu i upoznati Vas sa svim njegovim prednostima.

Real House ekskluzivni posrednik za prodaju placa.

 

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);