062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV Nova Detelinara

Prodaja Cena: od 249000€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosoban
Površina
99 m2 + dve garaže
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Spratnost
3. sprat
Nameštenost
namešteno i opremljeno
Parking
dve garaže u suterenu zgrade
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • dve garaže uz stan
 • sav nameštaj i tehnika gratis
 • sistem pametog stana
 • mnogo staklenih portala
 • grejanje na gas, kalorimetri

Ovako kvalitetan stan sa dve garaže, staklenim portalom, nameštajem i opremom nećete naći na drugom mestu.

 

Ovakav moderan, kvalitetan i opremljen stan sa dve garaže ne kupuje se zbog kvadrata ili povoljne cene već zbog osećaja da ćete živeti u prostoru napravljenom po meri čoveka.

 

Ovde se arhitekta potrudio da zadovolji najviše standarde moderrnog a jednostavnog stila, da stan pleni izgledom, da odiše pozitivnom energijom, da kada jednom uđete u ovakav životni prostor odmah poželite da u njemu i ostanete.

 

Stan iz naše ponude nalazi se na Novoj Detelinaru u ulici Ilije Birčanina i to u novijoj kvalitetnoj stambenoj zgradi na trećem spratu sa liftom. Zgrada je useljena 2017 godine, a za stanare je obezbeđeno komotno dvorište sa roštiljem gde možete provesti slobodno vreme sa ekipom kao da živite u kući.

Za vas koji ne poznajete lokaciju, ovde imate sve što poželeti možete za kvalitetan život cele porodice, od marketa, do škola i vrtića.

Stan je ukupne uknjižene površine 99m2, po strukturi trosoban. Ovde se nije projektovalo mnogo soba već se projektovao kvalitetan i funkcionalan prostor u kojem ćete se uveriti čim uđete u stan.

 

Glavni adut za kupovinu ovog stana je otvoren koncept dnevnog boravka sa kuhinjom i terpezarijom kao centralni deo stana sa mnogo prirodnog svetla gde se “sve složilo” da zadovolji i najviše kriterijume čak i vrlo probirljivih kupaca.

 

Stan čini ulazni hodnik, dovoljno široki da u njega stane i plakar za stvari i cipelarnik. Iz hodnika se ulazi u sve ostale prostorije u stanu. Spavaća soba toliko komotna da u nju stane veliki bračni krevet, komoda, plakar. Na jedni stranu iz spavaće sobe se izlazi na terasu, a na drugu stranu u kupatilo sa velikom đakuzi kadom. Druga soba, trenitno u funkciji radne, takođe može po potrebi biti spavaća ili dečija. Drugo kupatilo je veoma interesantno, u njemu je tuš kabina i prostor koji sa kliznim vratima skriva mašinu za veš i sušenje veša kao odvojen prostor.

Centralni deo stana čini veliki dnevni boravak sa velikim staklenim portalom i izlazom na dve terase. Otvoren koncept sa dnevnom sobom čini trpezariski deo i velika kuhinja, kompletno opremljena svim uređajima.

Stan je komplet opremljen modernim i veoma kvalitetnim nameštajem koji gratis dobijate uz ovaj stan, belom tehnikom (ravna ploča, rerna, mikrotalsna, sudo mašina…). U kuhinji je iskorišćen svaki milimetar i prostora ima i više nego dovoljno. I ostali nameštaj koji dobijate uz ovaj stan pažljivo je projektovan da se maksimalno iskoristi svaki deo slobodnog prostora, ugradni plakari, police, komode.

Stolarija je takva da uopšte ne čujete uličnu buku, parket u perfektnom stanju, keramika u kupatilima uvek moderna, a umalo da zaboravimo da dobijate i dva ugrađena klima uređaja.

 

Sjajna je informacija za novog vlasnika da komunalni računi za ovakav stan su gotovo zanemarljii, u stanu centralno grejanje na gas koje se plaća po utrošku (kalorimetri).

Stan je projektovan po principu pametnog stana što znači da imate mogućnost da putem svog mobilnog telefona kontrolišete rasvetu, roletne i drugu tehniku.

 

 • Sada dolazimo i do veoma važnog dela koji mogu mnoge od Vas da opredele da kupite ovaj stan. Uz ovaj stan u ceni, pored nameštaja i opreme dobijate i DVE GARAŽE u suterenu zgrade. Garaža od 16m2 i garaža od 20 m2 na ovoj lokaciji vredi zaista suvo zlato. Ako Vam garaža slučajno ne treba, imamo i tu rešenje, platićete manju cenu, ali smo sigurni da nečete propustiti priliku za dve garaže na Novoj Detelinari.

 

Ovakav stan retko se nalazi na tržištu, ovo nije komercijalan stan, ovo je ozbiljan životni prostor u šta ćete se uveriti čim Vam pokažemo stan.

 

Radujemo se Vašem pozivu i zavidimo budućem kupcu na uživanju koje će ovde imati, zaista pravi izbor.

Kontaktirajte Real House, nemojte posle reći da Vam nismo javili za ovaj stan.

 

Prošetajte se kroz stan pogledajte 3D turu 👇

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);