062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PS Centar

Prodaja Cena: od 91000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
61 m2
Vlasništvo
uknjižen
Mesto
Lokacija
Spratnost
polusuteren
Nameštenost
bez nameštaja
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • 300 m od pešačke zone
 • terasa koja Vam je nedostajala
 • savršen poslovni prostor

Ako ste od onih kupaca koji čekaju da se pojavi stan u centru Novog Sada, isplatilo se čekanje. Sada imate jedinstvenu priliku da kupite stan po ceni od 1490 evra po m2.

 

Na svega 2 minute hoda od strogog centra Novog Sada i pešačke zone-Zmaj Jovine ulice, Dunavske ulice, Srpskog narodnog pozorišta a na Trifkovićevom trgu…

Stan koji predstavljamo nalazi se centru Novog Sada u ulici Svetozara Miletića i to u stambenoj zgradi u polusuterenu.

Sta je to polusuteren? To je  nivo niži od nivoa prizemlja i ulaza u zgradu, a viši od nivoa podruma. Ovo je specifičan polusuteren sa redovnom veličinom prozora i sopstvenom terasom…

Suština ovoga stana je lokacija i cena po kojoj ne možete kupiti ništa slično u centru grada.

 

Dvosoban po strukturi, površine 61 m2 uknjiženih zbog svog rasporeda bio bi idealan poslovni prostor firmama kojima lokacija znači mnogo u poslovanju..

Kada uđete u stan, ulazite u hodnik iz koga na levu stranu dolazite do jedne prostorije (spavaća soba) iz koje imate izlaz na veliku terasu. Pravo iz hodnika dolazi se do kuhinje a zatim do prostrane dnevne sobe na levu stranu i kupatila na desnu stranu.

Velika terasa gde se osećate kao da imate svoje malo dvorište u centru Novog Sada još je jedna specifičnost ovoga stana koju nećete naći na drugom mestu. Na ovoj terasi možete napraviti roštilj, postaviti ležaljke, raditi, odmarati i to sve bez buke, u miru i tišini zbog dvorišne orijentacije, a opet u centru Novog Sada.

 

Birajte – stambeni ili poslovni prostor

Stan je funkcionisao dugo vremena kao stan na dan, zbog lokacije i terase gosti su ga obožavali, to je jedna od ideja, izdavao se i kao poslovi prostor, kancelarija, a pogodan je i za druge delatnosti.

Stan se nalazi u zgradi ali sa drugim stanarima sem deljenja ulaznih vrata u samoj zgradi nemate ništa, nikoga ne čujete, a ni oni Vas.

 

Stan je sveže okrečen, na podovima je keramika, pvc spoljna stolarija, sigurnosna vrata,  ne zahteva ulaganje, ako nemate posebne želje i potrebe…

 

Vama samo ostaje da uzmete telefon i da nas nazovete, zakažete gledanje, a mi cemo  Vam stan pokazati i objasniti njegove prednosti i sve ono šta Vas bude interesovalo.

 

👇 POGLEDAJTE VIRTUELNU TURU STANA 👇

 

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);