062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PK Čardak 2

Prodaja Cena: od 179000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dve kuće
Površina
150 m2
Plac
1324 m2
Infrastruktura
struja, gas, voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Parking
garaža i dva parking mesta u dvorištu
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • dva objekta
 • 4 stana
 • idealno za izdavanje

 

Dve kuće u Sremskoj Kamenici na Čardaku su više od obične kuće za stanovanje ili boravak vikendom – one su prilika da spojite lepo i korisno u mirnom ambijentu podno Fruške gore, a opet blizu pulsirajuće energije Novog Sada.

Dve kuće u kojima funkcionišu 4 zasebna stana, garaža i plac od 13 ari na glavnom putu (ulica Sonje Marinković).

Sigurno Vam je već jasno da pored toga što ovo može biti mesto za stanovanje, vikendica nadomak grada (čak i za dve porodice) ali i odlična investicija u posao.

Dobrodošli u Sremsku Kamenicu, gde se pruža jedinstvena prilika za život ili investiciju u podnožju Fruške gore.

 

Lokacija koju novosađani obožavaju

Kuće se nalaze u Sremskoj Kamenici na Čardaku, smestene su na glavnom putu, nudeći jednostavan pristup svim sadržajima i blizinu Novog Sada. Ova lokacija pruža idealan spoj mira i urbanog života, čineći ih savršenim mestom za porodični dom ili investiciju.

Blizina Prirode i Gradskog Pulsiranja

Nalazeći se u podnožju Fruške gore, ove kuće omogućavaju Vam da uživate u prirodnim lepotama, dok Vam je gradski život na dohvat ruke jer do Novog Sada nemate više od 10-15 minuta.

 

Plac na ovoj lokaciji se ne može kupiti za male novce

Plac na glavnom putu ima ukupno 1324 m2, oko 15m front prema putu, blagog nagiba prema donjem delu placa.

Prostor oko kuća pruža obilje zelenila i prostora za kreativnost. Zamislite uređenje placa, piknik pod velikim drvećem ili prostor za igru za najmlađe. Ovde su posadjene kruške,jabuke,šljive,smokve,dunje,groždje,kupine,maline,mušmule…Vaša privatna oaza čeka da se oblikuje prema Vašim željama i potrebama.

Objekti su smešteni u gornjem delu placa prema glavnom putu, a na donjem delu placa ima mnogo zelenila i prostora za razne sadržaje poput bazena, igrališta, letnjikovca.

 

Dve kuće sa ukupno četiri zasebna stana

Na placu se nalaze dve stambene kuće i garaža.

Kuća 1 ima 77 m2 korisne površine i sastoji se od tri teaže. U donjem delu stana je podrum ispod cele kuće, prva etaža-prizemlje funkcioniše kao jedna velika garsonjera, sa uličnim ulazom, a sastoji se od jedne sobe, kupatila i kuhinje. Na spratu kuće se nalazi drugi zaseban stan sa sopstvenim ulazom iz dvorišta i sastoji se od jedne sobe sa kuhinjom i kupatila. Iz ovog stana se izlazi na veliku ulično orijentisanu terasu.

Kuća je je u odličnom stanju, uz minimalna ulaganja možete dobiti idealan prostor za stanovanje ili izdavanje.

Kuća 2 se nalazi u dvorišnom delu i ima ukupno 73 m2 korisne površine rasopređene u dve etaže. U prizemlju se nalazi jedan dvosoban stan koji se sastoji od dnevne i spavaće sobe, kupatilo i ostave. Ovaj deo kuće zahteva najviše renoviranja. Na spratnom delu kuće 2 nalazi se takođe dvosoban stan sa dnevnom sobom, kupatilom, spavaćom sobom i velikom terasom dvorišno orijentisanom. Ovaj deo kuće je u dobrom stanju ali zahteva modernizaciju kroz renoviranje.

Pored stambenih kuća, na placu se nalazi i uknjižena garaža- pomoćna prostorija od 17 m2.

 

Dva Stana u Svakoj Kući

Svaka od kuća nudi dva odvojena stana, pružajući fleksibilnost za različite životne situacije ili izdavanje. Ovaj koncept prilagođava se Vašem načinu života ili Vam omogućava dodatni izvor prihoda kroz iznajmljivanje.

Infrastruktura je kao u gradu

Kuće su priključene na struju i gas, a treba platiti priključak na gradski vodovod.

 

Idealno za više porodica ali i za investitore

Ako razmišljate o investiranju, ove kuće su savršena prilika za iznajmljivanje, s obzirom na blizinu Novog Sada, univerziteta i potražnju za stambenim prostorom. Ako u svaki od četiri stana ubacite dva kreveta (ukupno 8) nije Vam teško izračunati koliku mesečnu zakuninu bi mogli ostvariti, a gde je još plac koji treba oplemeniti kvalitetnim sadržajima.

Ni izdavanje kuća na dan ovde ne bi bio problem obzirom na odličnu lokaciju i strukturu.

Ovo je prilika i za dve porodice da na jednom mestu imaju svaka svoju kuću ili vikendicu sa zajedničkim dvorištem gde bi mogli dočekivati goste, praviti veselja i dobro se družiti.

Prilika je i za firme koje se žele izmestiti van grada jer produktivnost zaposlenih je ovde svakako mnogo veća.

Mnogo je ovde dobrih ideja i kreativnih rešenja.

 

Prilika ili…

Ove kuće ne nude samo krov nad glavom, nude Vam priliku za stvaranje uspomena, sreće i uspeha. Kupovinom ovih nekretnina, postajete deo zajednice koja ceni život Van grada, ima ideju i viziju i prepoznaje lokaciju na vreme.

Na ovoj lokaciji za ovaj novac gotovo je nemoguće pronaći građevinski plac na glavnom putu, a ovde pored placa dobijate i preko 150 m2  objekata i infrastrukturu. Ako ne verujete samo se provozajte od Instituta Čardakom i Glavicom prema Fruškoj gori da vidite kakve se ovde kuće praave i kako se razvija ova lokacija.

Uz malo ulaganja i renoviranja možete dobiti ozbiljnu poslovnu priču.

Kontaktirajte nas danas i dozvolite nam da Vam pokažemo put ka Vašem novom početku!

 

Real House – ekskluzivni posrednik za prodaju nekretnina.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);