062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

IK Kamenjar

Izdavanje Cena: od 8000€ | Dpozit: 8000€ | Agencijska provizija: 4000€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosobana vila
Površina
320 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemlje i sprat
Parking
garaža i parking prostor
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • za stanovanje ili posao
 • izlaz na Dunav
 • luksuzno opremljena
 • bazen
 • tehničko i fizičko obezbeđenje
 • mnoštvo zelenila
 • mogućnost korišćenja teniskog terena, teretane, glisera
 • pogled na Dunav i Frusku goru

Čist luksuz i hedonizam na samoj obali Dunava u Novom Sadu, za stanovanje ili za posao.

Nemate često, a verovatno nikada i niste imali, mogućnost da u Novom Sadu iznajmite jedan ovako luksuzan i reprezentativan objekat.

 • Ovo je prostor za Vas koji si ovo možete priuštiti za stanovanje, kao i za Vas kojima je bitan prostor za posao i rad Vaše firme i Vaših zaposlenih.

Ovo je prostor koji inspiriše, nadahnjuje, prostor gde se povećava produktivnost, prostor gde se uživa u životu i prostor koji impresionira svakog posetioca i stanara.

Luksuzna vila sa bazenom iz naše ponude nalazi se u naselju Kamenjar na samoj obali Dunava na svega par kilometara od samog centra Novog Sada.

Vila je sastavni deo prelepog, ozelenjenoh kompleksa na samoj obali Dunava gde pored komfora imate privatnost i gomilu sadržaja na raspolaganju.

Moderno uređen i dizajniran enterijer ove vile sa izlazom i pogledom na Dunav i Frušku goru zadovoljiće ukuse najprobirljivijih klijenata.

Vila je ukupne povrsine 320 m2 i sastoji se iz dve etaže. Na prvoj etaži nalazi se grandiozan dnevni boravak otvorenog tipa sa kaminom površine preko 100 m2 u kome se uživa u udobnim sofama i drugim sedećim garniturama.Veliki stakleni portal sa izlazom na dvorišni deo osigurava mnogo svetlosti i daje ekskluzivitet ovom prostoru. U terpezariskom delu nalazi se velelepni sto za 12 osoba kako bi Vam stali svi gosti i posetioci,manja kuhinja, kao i kupatilo .U ovoj etaži u okviru ovog otvorenog prostora nalazi se i radni deo ( kancelarijski veliki sto sa puno svetla).

U gornjoj etaži nalaze se dve spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima i garderoberima, od kojih jedna ima izlaz na terasu i pogled na Dunav, tako da čim se probudite, prvo ugledate Dunav i Frušku goru.

Na ovoj etaži se nalazi i sauna i slana soba za vreme opuštanja i odmora.Vila ima podno grejanje.

Ovakav koncept stanovanja je za prave hedoniste i klijente koji će uživati u ovom ambijentu koji se po mnogo čemu razlikuje od ostalih i kojih bar u Novom Sadu gotovo da ne možete pronaći.

 

Vila i kompleks sa mnogo dodanog sadržaja.

Kuća se nalazi na kompleksu od 15 ari, raskošno uređenog i ozelenjenog i veoma sadržajnog placa koji se nalazi na samoj obali Dunava.

Na placu se nalazi veliki  bazen u obliku violine, letnjikovac, otvorena kuhinja sa roštiljem, ovo je idealan prostor za prijeme poslovnih partnera ili za nezaboravne  trenutke sa porodicom.

Za vaše automobile je rezervisano parking mesto i natkrivena garaža od 85 m2.

Za sigurnost i privatnost zaduženo je tehničko i fizičko obezbeđenje koje Vam je uključeno u cenu svih 24 sata,

Ovakav način života podrazumeva i dodatne sadržaje te ako ste sportski tip ili želite samo održati kondiciju, kao dodatni sadržaji su na raspolaganju: zakup teniskog terena, zatvorenog bazena tokom zime, teretane kao i zakup glisera na Dunavu.

Ukoliko imate sopstveni gliser ili plovilo, ovde imate mogućnost veza na pontonu koji se nalazi ispred kuće na Dunavu.

Da bi uživali potpuno u ovom jedintvenom prostoru na raspolaganju Vam, kao dodatna ponuda, može biti dnevno čišćenje i održavanje, dostava i priprema hrane, kompletan dnevni ketering.

Pored toga što ovde možete da stanujete, imate mogućnost i registrovanja firme i obavaljanja poslovne delatnosti.

Ovo je svakako prostor koji će impresionirati Vaše poslovne partnere, a motivisati Vaše zaposlene.

 

Uslovi zakupa

Kompletna infrastruktura Vam je apsolutno na raspolaganju, a troškovi struje, vode, grejanja, interneta i svih komunalnih računa su fiksno 1000 evra mesečno.

Objakat se može iznajmiti na minimum 6 meseci uz obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine, a zakupac plaća i agencijsku proviziju, jednokratno, u iznosu od 50% od mesečne zakupnine.

Sanja i Vladimir iz Real House doo kao ekskluzivni zastupnici ovog prostora će Vam dati sve ostale detalje vezane za uslove zakupa, a rado će Vam i pokazati ovaj objekat.

Kontaktirajte nas, kako bi rezervisali termin za gledanje i sastanak u vezi zakupa.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);