062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Cena: od 2500€
Vrsta nekretnine
Površina
165
Mesto
Lokacija
Spratnost
1 sprat
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Čist luksuz i hedonizam, stanovanje na viskom nivou.

Ukoliko ste u potrazi za modernim i luksuznim stanom u Novom Sadu koji po svemu može ispuniti i najveća očekivanja, a Vi si to možete priuštiti, onda ste na pravom mestu.

U luksuznoj vili sa tri stana na Adamovićevom naselju, u blizini ulica Cara Dušana i Bulevara Evrope predstavljamo izdavanje komfornog luksuznog stana koji se prostire na celoj jednoj etaži iz dva dela(ukupna površina etaže  165 m2).

Stan je podeljen u dve celine, sa desne strane se sastoji iz velikog otvorenog prostora u kome su smešteni dnevni boravak i prelepa, funkcionalna kuhinja sa ostrvom. Jedan deo ovog otvorenog prostora posvećen je spa i relaks zoni gde se nalazi velika đakuzi kada i sauna. Fizički odvojena spavaća soba ima sopstveno kupatilo i veliki plakar za stvari.

Drugi deo ovoga stana, hodnik odvojen ,čini još jedna spavaća soba i dnevna soba koja po potrebi moće biti spavaća, radna, dnevna ili soba za razonudu, gledanje filmova i kreativno izražavanje.

Stan je opremljen vrhunskom opremom i nameštajem i zaista se vodilo računa o svakom delu ovog fenomenalnog prostora. Nameštaj, tehnički uređaji u stanu, kao i sam enterijer dizajnirani su tako da odišu ekskluzivnošču sa jedne, a jednostavnošču sa druge strane.

Stan se greje na gas i plaća se po potrošnji, a parking prostor obezbeđen ispred zgrade.

Ovakav koncept stanovanja je za prave hedoniste i klijente koji će uživati u ovom stanu koji se po mnogo čemu razlikuje od ostalih i kojih, bar u Novom Sadu, nema u ponudi.

Stan možete iznajmiti za stanovanje ili poslovni prostor, a postoji mogućnost zakupa i dodatnog sličnog prostora u istoj zgradi.

Plaćanje je šest meseci unapred uz obavezan depozit u visini jedne mesečne kirije i agencijska provizija u iznosu od 50 % od prve mesečne kirije.

Za sve informacije u vezi zakupa lovog luksuznog stana kontaktirajte:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti broj u registru posrednika 177.

Kontakt

    Sanja Rafajlović

    agent pic

    Kontaktirajte nas:

    Ključne reči:
    '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);