062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

IK

Cena: od 4000€
Vrsta nekretnine
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Izdavanje luksuzne kuće kod Novog Sada iz ponude Real House nekretnina.

U prilici smo da Vam predstavimo eprezentativan objekat koji sada možete iznajmiti za sopstvene potrebe radi stanovanja ili organizacije poslovnog prostora.

Luksuzna kuća se nalazi u Sremskoj Kamenici na Popovici na samo nekoliko kilometara od Novog Sada na mestu gde možete imati potpunu privatnost u miru i tišini.

Kuća se izdaje u celosti, ukupno 420 m2, dva sprata moderno uređene kuće, velika terasa sa bazenom, dvorište, letnjikovac sa roštiljem, garaže, suterenski deo.

U prizemnom delu kuće se nalazi veliki dnevni boravak – open plan sa mnogo staklinih površine, moderno opremljena kuhinja i veliki trpezariski deo kao i jedna prostorija u staklu za odmor i opuštanje, na ovom nivou se nalazi kupatilo, toalet, jdna spavaća soba i garderober.

Na spratnom delu kuće se nalaze dve spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo i dve terase od kojih je jedna zastakljena sa mnogo svetlosti pogodna za poslovni prostor ili idealna prostorija za vežbanje, a druga terasa sa pogledom na Novi Sad.

Suterenski deo je jedna velika prostorija ispod cele kuće potpuno uređena koja pruža mogućnosti za dodatne sadržaje.

U dvorišnom delu kuće iz dva nivoa nalazi se bazen sa platoom oko njega, a u donjem delu placa veliki prostor sa roštiljem i mini kuhinjom kao i vanjskim toaletom, a sve podređeno potpunom ugođaju

Parking mesta su obezbeđena u garaži kao i ispred kuće.

Kuća je moderna, nova, luksuzno opremljena svim uređajima i nameštajem. U dnevnoj sobi je velika kožna garnitura, kuhinja sa svim savremenim uređajima, spavaće sobe sa bračnim krevetima.

Za sve detalje o izdavanju kontaktirajte:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Ključne reči:
'; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);