Site icon Real House

Voćnjak krušaka na 3 hektara na Fruškoj gori u Irigu

Vocnjak kruske na prodaju - Fruska gora

Kada u ponudi imate nekretninu o kojoj možete pričati, koju možete sa pravom hvaliti i koju jedva čekate da predstavite na tržištu, onda je pravo zadovoljstvo raditi ovaj posao.

Veoma smo ponosni što smo ekskluzivni posrednici u prodaji jedne takve nekretnine.

U prilici smo da Vam predstavimo poljoprivredno zemljište u Vojvodini u Sremu, ali nije to obično zemljište i njiva. Radi se o voćnjaku pod zasadom krušaka rekli bi jedinstvenim u tom kraju..

 

Počećemo upravo od lokacije koja ima posebnu vrednost. Voćnjak se nalazi u opštini Irig  na potezu budućeg Fruškogorskog koridora. Najveća vrednost ove lokacije je što do voćnjaka dolazite odličnim putem -tucanikom (300 m od asfaltnog puta) . Ovo je poznat voćarsko-vinogradarski kraj koji se generacijama održava a u poslednje vreme rekli bi da smo svedoci vraćanja agraru i zemlji i taj trend je u porastu i dalje.

Voćnjak se prostire na 3 hektara  poljoprivrednog zemljišta, konfiguracija terena je ravna, a voćnjak kompletno  ograđen.

Ukupno oko 6000 stabala kruške .Kruška je svakako rado gajeno voće zbog velike upotrebne vrednosti ploda.S obzirom da kraj u kome se nalazi voćnjak ima pogodne prirodne uslove za gajenje kruške to svakako treba iskoristiti.

 

U voćnjaku su zastupljene sledeće sorte:

“Viljamovka”-sazreva u drugoj polovini avgusta

“Abate fetel”-sazreva krajem septembra

“Santa Maria”- sazreva polovinom avgusta

Voćke su stare 8 godina, stabla su zdrava, redovno se oblikuju i održavaju. (voćke još nisu dostigle pun rod).

Za celokupan rod kruške obezbedjen je prodajni plasman a postoji mogućnost dogovora i u vezi održavanja voćnjaka.

Na placu se nalazi bunar dubine 184 m sa pitkom vodom-zdravstveno ispravnom za piće i to nosi veliku vrednost kod ove nekretnine.Voćnjak je pokriven  savremenom protivgradnom opremom-zaštitnom mrežom sa stubovima a sproveden je sistem navodnjavanja kap po kap koji je direktno vezan za bunar.

Na placu postoji stara ali uknjižena vikend kuća površine 20 m2 koja nije uslovna ali trenutno služi za skladištenje sistema za zalivanje i ormara za struju.

Na placu postoji i priključak struje.Na placu je i septička jama.

Dobra investicija ili siguran biznis to ćemo ostaviti Vama da odlučite, ali u svakom slučaju šta god odlučili ovde ne možete pogrešiti.

Ne samo što kupujete poljoprivredno zemljište i fantasičan voćnjak, kupujete i dobru lokaciju na kojoj uvek možete organizovati bilo koju poljoprivrednu proizvodnju ili neku možda turističku delatnost u budućnosti.

Nadamo se da smo Vam dali dovoljno dobrih argumenata da nam se javite, jedva čekamo da Vam pokažemo voćnjak krušaka u Irigu.

Sve informacije o prodaji i ceni ove nekretnine možete dobiti ako pozovete Real House, mi smo ekskluzivni posrednici u prodaji ovog imanja.

Exit mobile version