062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Vučko

Kratkoročno izdavanje Cena: od 12€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
trosoban
Površina
96 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
1. sprat
Broj osoba
maksimum 9
Parking
besplatan ispred zgrade
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • za veći broj osoba
  • posteljina i peškiri
  • internet
  • opremljena kuhinja

Višekrevetni smeštaj u Novom Sadu –  apartman Vučko idealan je smeštaj za veći broj osoba na jednom mestu iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan i ugodan smeštaj u Novom Sadu. 

Gde se nalazi Apartman Vučko

Višekrevetni smeštaj u Novom Sadu –  apartman Vučko se nalazi u Novom Sadu na Novom naselju u ulici Bulevar Kneza Miloša. Apartman je smešten u stambenoj zgradi na prvom spratu. Apartman se nalazi u stambenom kvartu u kome u blizini imate prodavnicu, apoteku, kafić, mesaru, a u neposrednoj blizini je Satelitska oijaca, do centra grada dolazite za 10 minuta kolima ili taksijem.

Višekrevetni apartman

Apartman Vučko se sastoji od velike dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, velike terase, kupatila, spavaće sobe, ulaznog hodnika.. Apartman je namešten i opremljen, poseduje sve neophodno da bi vaš boravak u Novom Sadu bio ugodan.

Koliko osoba prima apartman

Apartman Vučko može da primi do 9 osoba, u dnevnoj sobi se nalaze 3 dupla ležaja za ukupno , a u spavaćoj sobi veliki bračni ležaj za dve osobe i jedan sing ležaj, po potrebi se dodaju još dva pomoćna ležaja.

Šta nudi Apartman Vučko

Višekrevetni smeštaj u Novom Sadu –  apartman Vučko nudi odličan smeštaj u Novom Sadu, prevashodno namenjen većem broju osoba ali je prikladan i za porodice, mlađe osobe, turiste i one koji žele bolje upoznati Novi Sad, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, posteljinu, peškire, posuđe i besplatan parking ispred zgrade

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. 

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana na mapi:

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 63 309 197
  • apartmani@realhouse.rs.

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još