062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 005

Prodaja Cena: od 25000€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosobna
Površina
85 m2
Plac
1111 m2
Infrastruktura
trofazna struja, tehnička voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Spratnost
prizemlje i potkrovlje
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Vikendica na Fruškoj gori iz ponude Real House. Na tromeđi između tri manastira – Velike Remete, Grgeteka i Krušedola, u pravom prirodnom ambijentu sa prostranstvom i divnim pogledom ispred sebe, smestila se ova prelepa vikendica.

Blago nacionalnog parka, borova šuna, svež fruškogorski vazduh, izolovanost i potpuna privatnost prednosti su ove nekretnine.

Vikendica je udaljena 1300 m od manastira Velika Remeta šumskim putem koji vodi kroz šumu nacionalnog parka.

Vikendica na Fruškoj gori je smeštena na ravnom, ograđenom i održavanom travnatom placu ukupne površine 1111 m2 na kome se nalazi šest velikih breza i nekoliko stabala voća.

Vikendica je ukupne površine 85 m2 u dva nivoa. U prizemnom delu se nalazi dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, a kružnim stepenicama se dolazi u potkrovlje gde se nalaze dve spavaće sobe sa izlazom na terasu. Uz glavni objekat se nalazi garaža – pomoćna prostorija iznad koje se nalazi velika terasa sa pogledom na šumu nacionalnog parka.

Vikendica ima trofaznu struju i tehničku vodu sa bazenom od 20 m3, u odličnom je stanju, bez dodatnih ulaganja, veoma održavana – domaćinska, prodaje se sa svim pripadajućim nameštajem.

Ova nekretnina namenjena je onima koji žele istinski odmor u prirodi u potpunoj privatnosti, jer prizanćete, privilegija je boraviti u potpunom prirodnom ambijentu Fruške gore sa šumom nacionalnog parka u zaleđini i divni pogledom na Srem na tromeđi tri manastira.

Za sve informacije o prodaji ove vikendice kontaktirajte

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još