062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 003

Prodaja Cena: od 36000€
Vrsta nekretnine
Površina
63m2
Plac
2529m2
Infrastruktura
struja, telefon, tehnička voda
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Vikendica sa lepim placem i pogledom na Dunav u ponudi RealHouse.rs.

Vikendica koju predstavljamo nalazi se u Čereviću na oko 22 km od Novog Sada na veoma lepom i mirnom mestu nekoliko stotina metara udaljena od Dunava. Vikendica je smeštena u potpunom prirodnom okruženju bez buke, idealna za odmor i uživanje, na oko 200m od asfaltnog puta.

Vikendica u Čereviću je smeštena na prelepom, ravnom placu ukupne površine 2529 m2 na kome se nalazi oko 100 stabala različitig voća i osam velikih lipa koje okružuju vikendicu.

Vikendica je u osnovi 9x6m na dva nivoa, u donjem nivou se nalazi kuhinja sa trpezarijom, kupatilo i velika garaža koja se može pretvoriti u sobu, unutrašnjim stepenicama se ide na gornji nivo gde se nalaze dve spavaće sobe i velika terasa sa sjajnim pogledom na Dunav.

Vikendica je izuzetno kvalitetno sagrađena sa debljinom zidova od cigle 50cm, dubokim temeljima, građena kamenom i ciglom, izolovana, postoji mogućnos izgradnje još jedne etaže.

Vikendica u Čereviću je komunalno opremljena monofaznom strujom, telefonom i tehničkom vodom sa hidroforom, a na 50m je najbliži priključak gradseke vode.

Odlična vikendica, sjajna lokacija i ambijent, veliki pac sa voćkama, blizina Dunava neke su od karakteristika zbog kojih ovu vikendicu preporučujemo.

Za sve informacije u vezi prodaje kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još