062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 014

Prodaja Cena: od 18500€
Vrsta nekretnine
Površina
70m2
Plac
1082 m2
Infrastruktura
trofazna struja, voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Real House nekretnine vam predstavlja prodaju vikendice na Fruškoj gori sa izvorom na placu.

Vikendica sa izvorom na placu se nalazi u Banoštoru u vikend naselju Koruška, udaljena je od Novog Sada oko 35km, a svega 700m od Dunava. Vikendica je smeštena na veoma mirnom mestu u prirodnom okruženju tako da je idealna za odmor. Vikendica se nalazi 200m od asfaltnog puta.

Vikendica u Koruškoj se sastoji od dva nivou, u osnovi je 38m2, a sastoji se od dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila u donjem delu i jedne velike sobe i terase u gornjem delu, etaže su povezane unutrašnjim drvenim stepanicama.

Plac na kome je vikendica smeštena ukupne je površine 1082m2, nije ravan, ograđen je i na njemu se nalazi desetak stabala različitog voća. Plac je takve konfiguracije da ima i ravnih i brdovitih delova, sa gornje strane placa pruža se lep pogled, a u donjem delu placa se nalazi izvor sa pijaćom vodom (Partizanski izvori) koja stalno protiče i nikad nije presušila, a koji je preko hidropaka priključen u vikendicu.

Uz sam plac postoji mogućnost priključenja na vodovod i gas.

Vikendica sa izvorom na placu u Koruškoj je tip nekretnine na Fruškoj gori koja će zadovoljiti potrebu za kvalitetnim odmorom i koja će gradsku vrevu zameniti prirodnim okruženjem,a ako u obzir uzmemo i blizinu Dunava (pecanje i kupanje), vikebdica dobija još više na atraktivnosti.

Vikendica je uknjižena 1/1 sa urednim papirima – legalizovana.

Ako smatrate da ste vi idealan kupac ove vikendice, kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177 i zakažite gledanje ove nekretnine.

orijntaciona lokacija na mapi:

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još