062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 019

Prodaja Cena: od 17000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosobna
Površina
40 m2
Plac
7 ari
Infrastruktura
bunar, moguća struja i voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemna
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • lepo uređen plac
  • kopani bunar
  • zelenilo na placu
  • moguće sve komunalije

Vikendica na lepo uređenom placu u Čereviću je ponuda Real House nekretnina za kupca koji traže malu i skromnu vikendicu na lepo uređenom placu sa dosta zelenila na veoma mirnoj lokaciji.

Vikendica se nalazi u Čereviću, u opštini Beočin, na oko 25 km od Novog Sada u vikend naselju Bare na mirnom mestu bez buke i saobraćaja gde ugodno možete provesti dane odmora.

Na ograđenom placu od 7 ari i izlazom na dve ulice sa dosta zelenila, mladog voća i ukrasnog bilja nalazi se vikendica ukupne površine 40 m2.

Vikendica ima dve sobe, ostavu, manju pomoćnu prostoriju za alat, prostoriju predviženu za kupatilo i terasu.

Vikendica nije velika ali ima dosta dobru mogućnost proširenja i nadogradnje kako u visinu tako i sa strane po potrebi budućeg kupca.

Na placu se nalazi kopani bunar koji uvek ima svežu vodu. Celo naselje u kome se nalazi vikendica je komunalno opremljeno te postoji mogućnost priključenja na vodovod i struju koji trenutno nisu priključeni u vikendici, a u naselju se trenutno uvodi i kanalizacija.

Ovo je jedna lepa i simpatična vikendica kojoj budući kupac treba dati svoj lični pečat i početi uživati u epoj prirodi na svežem vazduhu koji čini spoj Fruške gore i Dunava od koga je vikendica udaljena oko 300m vazdušnom linijom. Eventualnim dizanjem sprata dobio bi se lep pogled na Dunav.

Ukoliko ne želite potrošiti dosta novca a želite imati svoj mali kutak na Fruškoj gori onda je ovo svakako vikendica koju ne trebate propustiti.

Vikendica je uknjižena sa čistim vlasničkim odnosima 1/1.

Za sve detalje o prodaji ove vikendive u Čereviću kontaktirajte:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg br. 177.

 

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još