062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 015

Prodaja Cena: od 11000€
Struktura
jednosobna
Površina
21 m2
Plac
1401
Infrastruktura
struja
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Spratnost
prizemlje i tavan
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • borovi, lipe, breze na placu
  • zahteva sredjivanje

Vikendica na Fruškoj gori za samo 11000€ je ponuda Real House nekretnina za kupca koji želi svoje “parče” Fruške gore na kome bi uživao, manju vikendicu, plac sa borovima i zelenilom, dobar prilazni put kao i lepo vikend naselje.

Svi kupci traže dobro a povoljno, takve su ponude jako retke, ali ovo je jedna od ponuda za vikendicu na lepom placom kome morati dati svoj pečat.

Vikendica na Fruškoj gori nalazi se na Banstolu na putu prema manastiru Krušedol na oko 200m od glavnog asfaltnog puta, a sam prilaz je tucanik te je vikendica dostupna tokom cele godine.

Vikendica na Banstolu je površine 21 m2, uknjižena, sastoji se od jedne sobe, manje uhinje i kupatila te terase ispred ulaza u kuću. U gornjem delu je tavanski prostor koji bi se eventualno mogao iskoristiti za dodatnu sobu.

Plac na kome se nalazi vikendica je 1401 m2, ozelenjen sa nekoliko prelepih borava starih tridesetak godina, srebrnim jelkama, lipom, brezama, trešnjama i drugim ukrasnim biljkama. Plac je najlepši deo ove nekretnine koji sa uređenjem i sređivanjem može da bude pravi mali park.

Vikendica ima struju i cisternu za tehničku vodu, kao i septičku jamu, instalacije vode postoje u objektu ali nedostaje hidropak i da se voda sprovede u kuću.

Na placu se nalazi garaža i roštilj.

Sigurno se pitate zašto je sve tako dobro i lepo, a niska cena. vikendica i plac zahtevaju sredjivanje, plac zahteva kultuvisanje, košenje i uređenje, a sama vikendica sređivanje po potrebi i želji kupca.

Sve u svemu pruža Vam se mogućnost da kupite vikendicu na Fruškoj gori sa sjajnim ozelenjenim placem koji je najveća vrednost ove nekretnine i da uz dodatno sredjivanje napravite sebi kutak za odmor gde ćete provoditi dane za odmor, uživati u cvrkutu ptica uz dobar roštilj u debeloj hladovini borova i lipe.

Za sve informacije o prodaji ove vikendice kontaktirajte

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg, br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još