062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV Brdež

Prodaja Cena: od 58000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosobna
Površina
71 m2
Plac
1643 m2
Infrastruktura
trofazna struja, tehnička voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Spratnost
prizemkje i tavan
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • ravan ozelenjen plac
 • blizina grada
 • nov krov
 • adaptirano kupatilo
 • nove instalacije
 • četinari na placu

 

Ukoliko ste u potrazi za vikendicom na Fruškoj gori sa ravnim placem i lepim objektom onda Vam ova naša ponuda može biti interesantna.

Kada plac oplemene neke retke vrste četinara onda ambijent bude upotpunjen a na Vama samo ostaje da ih i dalje negujete…

 

Za sve Vas koji želite da “punite baterije” na Fruškoj gori  u vazdušnoj banji ,za sve Vas koji želite da se “umarate” održavajući ovo zelenilo i plac kao i za sve Vas koji svoju decu želite da vikendom pustite u prirodu da istražuju ova vikend kuća može biti pun pogodak.

Blizu grada a u prirodi

Ova simpatična vikendica nalazi se u opštini Indjija u Maradiku na Banstolu u vikend naselju Brdež (potes Pusta Gladnoš) i to svega 200 m od starog puta Beograd-Novi Sad. Ova lokacija je idealna i kupcima iz Novog Sada ali i iz Beograda jer zbog blizine ova dva grada možete do iste “skoknuti” gotovo svakog vikenda.

 

Skoro pa potpuno renoviran objekat

Vikend kuća površine 71 m2  sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, kupatila i veće spavaće sobe. Pored je napravljena i garaža a ukoliko Vam zatreba ovu vikend kuće možete proširiti i na etažu više. U vikendici je uradjena nova vododvodna ,strujna i kanalizaciona instalacija, potpuno je renovirano kupatilo sa novim sanitarijama i keramikom, na podovima u sobama laminat a od nekih većih radova jedino ostaje da zamenite stare prozore u sobama.

Na vikendici je potpuno rekonstruisan krov i postavljen novi crep i oluci. U vikendici je lepa kaljeva peć kojom možete grejati ceo unutrašnji prostor.

 

Ravan zeleni plac za razne sadržaje

Plac je ukupne površine 1643  m2 idealno ravan, ogradjen sa svih strana.Ono što ga čini jedinstvenim jeste zelenilo i prelepo drveće. Na placu su posadjeni čempresi sa Hvara, drvo ariša kao i duglazija-jedinstven četinar severnoameričkog kontinenta vrlo aromatičnog mirisa mešavine pomorandže i jabuke,zatim bor,lipa,breze,orasi,žuti dekorativan bagrem a na zadnjem delu placa se nalaze i stara jabuka i trešnja koja ima fantastične plodove.

Na ovom placu ima i dalje dovoljno mesta za razne druge sadržaje po Vašim željama i potrebama (bazen, dečije igralište, bašta, voćnjak…). Ovde zajedno sa svojom decom možete posaditi papriku,šargarepu, krompir, možete imati svoju omiljenu voćku,ovde zemlja nije tretirana i to je veliki benefit.

Vikendica ima trofaznu struju a voda je tehnička- (kišnica sa rezervoarom od 4000 l i hidropakom).

 

Ovde pored fantastičnog placa kada je vedro vreme možete da vidite Avalu, Cer a Fruška gora i njene pešačke staze mogu da Vam budu vikend izazov.

 

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju, zovite, pitajte, zakažite gledanje.

Real House ekskluzivni posrednik za prodaju.

 

Uskoro i video prezentacija

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);