062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 007

Prodaja Cena: od 36000€
Vrsta nekretnine
Površina
60 M2
Plac
926 m2
Infrastruktura
trofazna struja, voda, bunar, ulična rasveta
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Spratnost
Prizemlje i sprat
Parking
garaža
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • sjajan prirodni ambijent
  • odlično stanje vikendice

Vikendica blizu Novog Sada uz nacionalni park ekskluzivna je ponuda za kupovinu vikendice na Fruškoj gori iz ponude Real House nekretnina.

Kome je namenjena ova vikendica

Pre svega ljudima kojima je potreban odmor, onima koji vole prirodu i onima koji žele dobar deo godine da provedu živeći van grada, a da imaju dobar objekat i infrastrukturu.

Gde se nalazi vikendica

Vikendica se nalazi u Rakovcu od Novog Sada udaljena oko 15 km(laganih 15 minuta vožnje) nedaleko od manastira Rakovac na putu prema Vrdniku. Vikendica se nalazi u veoma mirnom vikend naselju sa nekoliko komšijskih vikendica, a naslanja se na šumu nacionalnog parka koja sa svih strana okružuje ovu lokaciju. Od glavnog asfaltnog puta i autobuskog stajališta udaljena oko 200m.

Vikendica, plac, infrastruktura…

Vikendica u Rakovcu sagrađena 1981. godine je površine 38 m2 u osnovi, a sastoji se od dve etaže i tavana. U prizemnom delu se nalazi dnevna soba (25m2) sa kuhinjom, kupatilo sa tuš kadom, velika terasa sa tendom i hodnik iz koga se unutrašnjim stepenicama ide u gornju etažu gde se nalaze jedna velika i jedna mala soba kao i terasa koja se pruža dužinom cele vikendice. Na tavanski prostor vode spoljne, metalne stepenice. Kuća je građena fasadnom ciglom u održavanom stanju, na podovima parket uz eventualno krečenje spremna je za boravak.

Plac sa kolskim ulazom na kome je smeštena vikendica površine je 926 m2 u donjem delu ravan, a u gornjem delu su napravljene kaskade i posađeno voće (35 voćaka – smokve, tređnje, višnje, orasi, dunje, jabuke, kajsije, vinova loza). Plac se celom svojom dužinom naslanja na šumu nacionalnog parka, a pogled sa placa na sve četiri strane gleda na šumu i prirodni ambijent. Na placu se još nalaze i garaža sa velikim podrumom kao i pečenjara i roštilj.

Vikendica je priključena na trofaznu struju, gradski vodovod, a poseduje i bunar dubine 22m sa hidropakom za zalevanje. Ispred kuće ulična rasveta. Grejanje je moguće na tvrdo gorivo ili struju (TA peć ostaje u kući).

Zašto treba kupiti ovu vikendicu

Zato što je blizu grada i možete je koristiti tokom cele godine, zato što je na lepom mestu okruženom prirodnim ambijentom, zato što je kvalitetno građena, zato što ima infrastrukturu zato što jednostavno daje nov kvalitet vašem životu.

Vikendica je uknjižena, prodaje se od strane prvog vlasnika koji je i gradio. Za sve detalje o prodaji ove vikendice kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još