062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV

Prodaja Cena: od 79000€
Vrsta nekretnine
Struktura
trosobna
Površina
105 m2
Plac
1233 m2
Infrastruktura
struja, bunar, telefon, internet
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Spratnost
P+PK
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • prirodni ambijent
 • za boravak tokom cele godine
 • bunar
 • velika terasa

Zelenilo, čist vazduh, temperatura daleko prijatnija nego u gradu samo su neki od razloga zbog kojih ljudi kupuju vikend kuće. Ukoliko sve ovo imate na predivnoj Fruškoj gori u Velikoj Remeti onda eto razlog više da vidite šta imamo u ponudi…

Lokacija Velika Remeta – okruženje Nacionalni park

Vikendica se nalazi u Velikoj Remeti na Fruškoj gori u mestu u kome se nalazi i istoimeni manastir . Vikendica je udaljena nekih 30 min vožnje od Novog Sada i nekih sat vremena vožnje od Beograda. Do vikendice Vas kada sidjete sa asfalta vodi tvrd nasut put (tucanik) prohodan tokom cele godine (nekih 100 m).

Vikendica se nalazi u selu, a okružena je šumom Nacionalnog parka, gde Vam je uvek zagarantovan svež vazduh i prijatna atmosfera.

 

Komforna i prostrana vikend kuća pogodna i za život tokom cele godine

Vikendica površine 105 m2 sastoji se od dve etaže povezane unutrašnjim stepenicama. Donju etažu čine veliki dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i kupatilo a gornja etaža je veliki otvoren prostor sada u funkciji spavaćeg dela sa mogućnošću da se izvedu dve manje sobe.

Vikendica ima prelepu natkrivenu terasu sa behaton pločama gotovo oko cele kuće sa koje se pruža nepregledan pogled na šumu i sam ambijent je stvoren za odmor i opuštanje.

Vikendica takodje poseduje garažu i jednu dodatnu prostoriju ispod stambenog dela.

Na vikendici je postavljena pvc stolarija.

 

Plac od 12 ari blagog nagiba sa odlično pozicionaranim objektom

Plac ukupne površine 1233 m je lepog pravougaonog oblika, blagog nagiba sa travnatom površinom. Na placu ima i par stabala šljiva i jabuke.

 

Infrastrukturna opremljenost vikendice

Vikendica ima trofaznu struju a vodu iz sopstvenog bunara dubine nekih 8-9 m sa hidroforom.

 

Za koga je ova vikend kuća?

Ova vikendica namenjena je ljudima koji puno rade i žele da vikendom pobegnu od gradske gužve i da napune baterije u  prirodnom amijentu. Ova vikendica je i za ljude koji žele da spoje posao i život na istom mestu jer ovakav ambijent i mir mogu itekako produktivno da utiču na “rad od kuće”. Ova nekretnina je i za porodice sa malom decom koji žele svoje veliko dvorište sa mogućnošću da naprave bazen i dečije igralište jer prostora ima dovoljno.

Nemojte puno razmišljati ukoliko ste u potrazi za prostranom vikendicom u koju ne treba ništa da se uloži sem higijenskog krečenja ,nemojte puno ni razmišljati ukoliko ste ljubitelj prirode i ukoliko baš na ovako jednom mestu tražite vikendicu.

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:

  Pogledajte još