062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS

Prodaja Cena: od 44500€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
53 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Parking
ispred zgrade
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Prodaja dvosobnog stana na Satelitu Futoški put je ponuda za prodaju stana u Novom Sadu gde dobijate više kvadrata za manje novca.

Ako tražite stan za studente, za manju porodicu ili za bračni par onda je ovo svakako interesantna ponuda da kupite stan u Novom Sadu.

Stan koji predstavljamo se nalazi u Novom Sadu na Futoškom putu u naselju Satelit, u zgradama koje su veoma kvalitetno građene 80 ih godina. Stan se nalazi na trećem spratu bez lifta gde nije problem da se popnete peške jer nama mnogo stepenika između spratova.

Dvosoban stan ukupne uknjižene površine 53 m2 sastoji se od ulaznog hodnika, jedne odvojene spavaće sobe, kupatila, dnevne sobe sa trpezarijom i odvojene kuhinje koja se može i fizički odvojiti i terase ulično orijentisane.

Stan je funkcionalnog rasporeda može da zodovolji sve potrebe kupaca koji traže dvosoban stan a postoji mogućnost i prepravljanja i drugačijeg organizovanja prostora.

Stan  se nalazi na lokaciji gde imate dovoljno prostora oko zgrade za šetnju, da izvedete dete, sa mnogo besplatnog parking prostora, a u oklini imate sve neophodno što vam je potrebno za život. (dom zdravlja, pijaca, prodavnice, pošta, škola i dr.)

Za sve informacije o kupovini stana na Satelitu kontaktirajte

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još