062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

Apartman NS Sajam

Kratkoročno izdavanje Cena: od 24€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Stan na Dan, apartman NS sajam

Jednoiposoban apartman u Novom Sadu nedaleko od sajma – apartman NS  – izdvajamo iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Gde se nalazi apartman u Novom Sadu:

Apartman NS Sajam se nalazi ulici Bore Prodanovića gde do samog centra grada imate oko 10 minuta šetnje, a na 5 minuta od Novosadskog sajma. U neposrednoj blizini sajma i novosdsko porodilište Betanija i klinika za vantelesnuo plodnju Genesis. U okolini apartmana imate mnogo restorana, kafića, prodavnica, pekaru.

Opis apartmana:

Apartman NS S sajam se nalazi u stambenoj zgradi na na trećem spratu ukupne površine 37 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila.

Smeštaj u Novom Sadu za 4 osobe:

Apartman NS Sajam može da primi do 4 osobe, u spavaćoj sobi je francuski ležaj za  dve osobe, a u dnevnoj sobi garnitura na razvlačenje za takođe dve osobe.  Apartman je nov moderan, sredjen, veoma svetao i prijatan za nezaboravan boravak i smeštaj u Novom Sadu.

Povoljan i uredan apartman za izdavanje na dan

Apartman  NS Sajam nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe.

CENOVNIK (po noćenju):

  • 1 i 2 osobe : 24€
  • 3 i 4 osobae: 30 €

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aerodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana NS Sajam:

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic

Kontaktirajte nas:

Ključne reči:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još