062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PP 160

Prodaja Cena: od 85000€
Površina
7693 m2
Infrastruktura
bunar, struja
Vlasništvo
uknjiženo
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • gradjevinsko zemljište
 • pogled na Dunav
 • voćnjak krušaka
 • sopstvena voda na placu
 • uknjižen objekat

Prvo pogledajte video prezentaciju:

Sremski Karlovci – 77 ari sa pogledom na Dunav i voćnjakom krušaka

Kad Vam se u ponudi pojavi ovakva jedna nekretnina teško je ostati ravnodušan na sve ono što ovaj plac čini ovakvim kakav jeste.

Plac takve površine gde gotovo sve Vaše ideje mogu biti realizovane, plac na takvom mestu koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim i plac za vizionare koji će na vreme prepoznati njegove vrednosti i sprovesti sve svoje ideje.

Plac se nalazi u katastarskoj opštini Sremski Karlovci u vikend naselju Veliki Matej koje u prirodi pripada Čortanovcima. Do samog placa se silaskom sa glavnog asfaltnog puta koji prolazi kroz Čortanovce dolazi tvrdim nasutim putem (delom tucanik, delom betonski put) (oko 1 km dužine).

Površina ovoga place je 7693 m2, plac je u blagom nagibu i veoma je održavan i uređen.Ono što ga čini posebnim jeste što je okružen prelepom prirodom, iskoristiv je u celoj svojoj površini i što ima pogled na Dunav.

Pogled sa placa ostavlja bez daha a voćnjak krušaka u donjem delu placa mu daje posebnu dimenziju.

Plac je gradjevinski i nalazi se u vikend zoni gde je moguća izgradnja vikend kuća do 150 m2 u osnovi (prizemlje, suteren i potkrovlje).

Voćnjak krušaka je starosti 5 godina i u njemu su zasadjene uglavnom konzumne sorteKARMEN I NORMA a ima i par stabala VILJAMOVKE.U voćnjaku je izmedju 700-720 stabala rasporedjenih u 8 redova .Sve voćke su orezane, redovno održavane i podkresane.

Na placu se nalazi i uknižen objekat površine 47 m2 u osnovi, koji možete dovršiti kao vikend kuću ili eventualno može poslužiti kao objekat neke druge namene u zavisnosti za čega se opredelite kada je plac u pitanju.

Sadašnji vlasnik je podneo zahtev za uvodjenje elekrične energije-struje a na placu je bunar i dodatni rezervoar za tehničku vodu.

Plac se može deliti na parcele od 1500 m2 i na svakoj parceli možete izgraditi vikendicu od 150 m2 u osnovi.

Mesto gde možete napraviti svoje imanje za sebe i svoju porodicu, gde imate dovoljno mesta za bazen, sportki teren, mesto za ranč ili ideja za poslovne aktivnosti.

Sve ideje za poljoprivrednu proizvodnju, turizam, agro turizam ovde su veoma lako ostvarive.

Real House je ekskluzivni posrednik u prodaji ove lokacije, javite nam se da Vas bolje upoznamo sa ovom pomudom i pokažemo Vam na terenu.

Kontakt

  Vladimir Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:
  '; wpvViewHead.appendChild(wpvViewExtraCss);