062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 046

Prodaja Cena: od 36000€
Vrsta nekretnine
Struktura
petosobna
Površina
178 m2
Plac
800 m2
Infrastruktura
struja, voda
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Parking
ispred kuće
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • salonska kuća
  • dobra lokacija
  • pogodna za turizam

Sremačka kuća u Irigu sa vinskim podrumom je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina za nekoga ko želi da u 21. veku oseti duh i tradiciju starog Srema, nekoga ko voli originalnost i autentičnost i nekoga ko bi ovu nekretninu prilagodio savremenom načinu života ili uz sve što ona pruža iskoristio u komercijalne svrhe.

Kuća u Irigu datira iz 1920. godine, stambene površine 95 m2, a sastoji se od 3 sobe salonskog tipa, kuhinje i ulaznog hodnika. U produžetku glavne kuće nalazi se objekat površine 84 m2, a čine ga kačara sa vinskim podrum, zaseban jednosoban stan sa kuhinjom i kupatilom i velika pomoćna prostorija.

Plac na kome je kuća površine 800 m2, prednji deo gde se nalaze pomenuti objekti prekriven je behaton pločama, a drugi deo placa koji je vizuelno odvojen kao bašta sa objektom od 35 m2.

Kuća u Irigu je u odličnom stanju uzimajući u obzir vreme kada je sagrađena, urađen je potpuno nov krov i oluci.

Duh starog Srema se oseća u svakoj prostoriju kuće, autentilna stolarija, drveni podovi u sobama i veliki salonski plafoni sa autentičnim nameštajem vremena prve polovine 20. veka, vrednost je koju svakako treba prepoznati.

Kuća u Irigu je interesantna prilika ko bi želeo da se bavi turizmom jel bi svakako bilo lepo u današnje vreme prikazati kako se nekada živelo i radilo.

Autentičnost kačare, karakteristične za fruškogorsko vinogorje, svakako može biti samo jedna od stvari koja bi privukla dodatne turiste, a obzirom na frekventnost putnika kroz Irig, gosti bi imali šta da vide i gde da prespavaju.

Kuća poseduje kompletnu infrastrukturu, čiste papire i vlasničke odnose.

Za sve detalje o prodaji kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još