062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS 118

Prodaja Cena: od 123600€
Vrsta nekretnine
Površina
77 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Lokacija
Parking
garaaža
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Salonski stan u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave je nekretnina iz ponude Real House za kupca koji ceni kvalitet, voli istorijsko nasleđe, miris lipa i zelenila koji ga okružuju, Petrovaradinsku tvrđavu i blizinu centra Novog Sada i Dunava.

Salonski stan u Petrovaradinu nalazi se u Podgrađu – Gradi,ć u kulturno istoriskom kompleksu zgrada starih više od 100 godina, u podnožju Petrovaradinske tvrđave, a most Duga ga deli 10 minuta od centra Novog Sada.

Salonski stan u Petrovaradinu je površine 76 m2, nalazi se na visokom prizemlju izuzetno kvalitetne zgrade i sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, odvojene kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka, dve spavaće sobe sa galerijama, kupatila i toaleta. Stan je salonskog tipa sa plafonima visine 4m, dvostrano orijentisan.

Zgrada iz doba Austo Ugarske ima kolski ulaz, a uz stan ide i garaža u dvorišnom delu kao i podrum veličine 30 m2 i deo tavanskog prostora od oko 20 m2. Izuzetno kvalitetna zgrada sa širokim hodnicima koja je u odličnom , održavanom stanju.

Jedna od najvećih vrednosti ove nekretnine u Petrovaradinu je zajednička bašta stanara zatvorenog tipa ispred zgrade, uređena za odmor i druženje sa mnogo velikog zimzelenog drveća i lipa, uređenom travnatom površinom  gde se dece mogu nesmetano igrati a odrasli opuštati i uživati.

Kupac ovog stana je osoba koja može prepoznati kavlitet na izuzetnoj lokaciji i ceniti istorisko i kulturno nasleđe koje se dobija kupovinom ove nekretnine.

Za sve detalje vezano za prodaju stana u petrovaradinu kontaktirajte

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još