062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS 021

Prodaja Cena: od 159000€
Vrsta nekretnine
Površina
147 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
visoko prizemlje
Nema dodatnih informacija
račun informatike 12500 dinara.

Dodatne informacije

  • visoko prizemlje
  • dva nivoa
  • dve terase dvorišno orijentisane
  • salonski tip stana
  • sjajan za poslovni prostor
  • lokacija idealna

Salonski stan u Novom Sadu blizu Dunava baš onakav kakav ste zamišljali veoma je interesantna ponuda koja se retko može naći na tržištu nekretnina u Novom Sadu.

Zadovoljstvo nam je da imamo ovakav stan u ponudi i zbog toga ga želimo što detaljnije predstaviti.

Lokacija da nemože bolja

Lokacija stana je jedna od najboljih i najtraženijih u Novom Sadu u starom delu grada, u blizini Dunavskog keja u ulici Vojvode Mišića. Bez obzira da li Vam stan treba za stanovanje ili poslovni prostor lokacija je savršena.

Stan se nalazi u stambenoj zgradi sa samo 5 stanova na visokom prizemlju dvostrane orijentacije.

Stan koji zadovoljava i životne i poslovne potrebe

Radi se o salonskom stanu sa visinom plafona preko 3m. Ceo prostor možemo podeliti na dva dela prizemni deo stan(salonac) i suterenski deo koji su međusobno povezani u jednu celinu (ukupno 147 m2). Stan se sastoji od dnevne sobe, pet odvojenih soba (spavaće i radne), kuhinje sa mnogo prirodnog svetla, kupatila, hodnika, otvorene i zavrvorene terase (dvorišno orijentisane). Suterenski deo koji je konektovan sa stanom se sastoji od kupatila, kuhinje, ostave i dve sobe.

Površina stana bez terasa je 99 m2, terase 14 m2 i suteren 34 m2.

Poseban deo priče je dvorišni deo, stan ima zatvorenu i otvorenu terasu koje gledaju na dvorište zgrade koje je ozelenjeno sa roštiljem i prostorom za druženje koji stanari održavaju i uživaju u njemu kao da su negde u prirodnom ambijentu, a ne u centru grada.

Salonski stan koji Vam predstavljamo ovom prilikom može da spoji i životne i poslovne potrebe jel pozicija i struktura stana i lokacija to u potpunosti omogućavaju.

Salonski stanovi u Novom Sadu su specifična kategorija, nose u sebi duh starih vremena, kvalitet koga danas svakako nedostaje i koncept porodičnog stanovanja modernog čoveka. kada je sve ovo upakovano na lokaciji kakva je ova nije teško zaključiti da je pred Vama nesvakidašnja ponuda. Ako Vam je potreban salonac – pronašli ste ga.

Za sve informacije i rezervacije za gledanje stana kontaktirajte Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

 

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Ključne reči:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još