062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 003

Prodaja Cena: od 180000€
Vrsta nekretnine
Površina
316
Plac
1307 m2
Infrastruktura
struja, voda, gas, kanalizacija
Vlasništvo
uknjiženo
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Salonska vojvođanska kuća u Futogu je nekretnina iz Real House -a koja se retko nalazi u ponudi jer je ovakvih kuća sve manje, te iz tog razloga zaslužuje posebnu pažnju.

Salonska vojvođanska kuća u Futogu je povrđine 316 m2 stambenog dela i 262 m2 pomoćnih prostorija i dva lokala.

Plac u Futogu na kome je sagrađena ova kuća  je 1307 m2, pravougaonog oblika i izlazi na dve ulice.

Salonska kuća u Futogu ima ajnfort  kapiju, ukrase na fasadi u očuvanom stanju, a zidana je 1903. godine za tadašnjeg bogatog trgovca.

Kuća u Futogu je u izvornom stanju (a to je danas prava retkost), a sastoji se od ulaznog hodnika, salona sa velikim staklenim portalima iz koga se ulazi u sobe sa ulice koje su prolazne, kuhinje, kupatila i još dve sobe, tako da je ukupan broj soba pet. Ono što joj daje posebnu vrednost jesu originalne brave, drvena visoka, dupla vrata, Češko staklo, plafoni visine 4 metra, kao i kaljeva peći, tako da kada boravite u njoj imate osećaj da je vreme stalo.

Odlična lokacija kuće u Futogu, u blizini centra i u blizini Dunava od koga je udaljena oko 150m.

Salonska kuća je priključena na gradsku vodu, kanalizaciju, trofaznu struju i gas.

S obzirom na dobru poziciju kuće, postojanje dva lokala i pomoćnih prostorija u površini od 180 m2, kuća predstavlja i dobru priliku za različite poslovne, ugostiteljske i turističke delatnosti npr. etno restoran, manji hotel, motel i slično.

Salonska vojvođanska kuća u Futogu se može koristiti za stanovanje, za različite poslovne namene, a sigurni smo da će budući kupac prepoznati duh vremena koji će i očuvati. Iz tih razloga ova nekretnina idealna je za kupce koji mogu prepoznati njenu istorijsku, arhitektonsku i poslivnu vrednost.

Kontaktirajte RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova kuća ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju kuće u Futogu pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još