062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | [email protected]

PV

Prodaja Cena: od 169000€
Površina
74 M2
Plac
1361 m2
Infrastruktura
struja, tehničkavoda, asfaltni prilaz
Vlasništvo
Uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemlje
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

 • Odlična lokacija
 • vikendica ili kuća
 • savršen plac pun zelenila
 • objekat novije gradnje
 • letnjikovac
 • vinski podrum

 

Kada budete videli ovu  nekretninu poželećete da prodate sve u gradu kako bi došli na ovo mesto, poželećete da se ovde budite uz cvrkut ptica i zvuke cvrčaka , jednostavno rečeno poželećete da je vidite kao svoju.

Lokacija – Fruška gora,Krušedol

Ova nekretnina nalazi se na Fruškoj gori u Krušedolu koji je udaljen nekih 25 km od Novog Sada i 75 km od Beograda. Do ove nekretnine stižete asfaltnim putem tako da će Vam ista biti dostupna svih 365 dana u godini.

Lokacija je takva da Vam boravak ovde ne može biti dosadan, blizina Nacionalnog parka Fruška gora, manastira Krušedol, Velika Remeta, Sremski Karlovci samo su neka od mesta koje okružuju ovu lokaciju i na koja će te rado odlaziti.

Sama mikrolokacija ove nekretnine je jedinstvena a kao takva upotpunjena ovim zelenilom je raj za oči i lek za dušu i telo…

 

Bajkovit plac sa sopstvenim parkom gde svaka biljka dolazi sa pedigreom

Plac ukupne površine 1340 m2 je celom svojom površinom ravan i iskoristiv tako da svaki kutak “priča priču za sebe”. Samim ulaskom u posed očaraće Vas rastinje, zimzeleno drveće, ukrasno bilje koje se ovde gaji duže od 50 godina. Svakoj od ovih biljaka pruženo je mnogo ljubavi i truda da se održe i da ovaj plac oplemene i dovedu u stanje u kakvom je on sada.

Na placu u zadnjem delu je posadjeno i razno voće (jabuke, šljive, kruške …) tako da ga imate za sopstvene potrebe i to od svega po malo.

 

Kvalitetan objekat za boravak tokom cele godine

Kuća površine 74 m2 zidana je vrlo kvalitetno i osmišljena tako da funkcioniše po principu otvorenog prostora gde je smeštena dnevna doba ,kuhinja sa terpezarijom i prostorom za odmor. U ovom delu se nalazi i hodnik sa plakarima kao i kupatilo sa tuš kabinom. Kuća je modernog stila i pleni svojom otmenošću i jednostavnošću.

Ukoliko poželite da ovaj prostor proširite dodatkom spavaćeg dela to će Vam biti omogućeno tako što u tavanskom prostoru je ostavljena i ta mogućnost.

 

Letnjikovac sa roštiljem i vinski podrum koji će Vas oduševiti

Da se vodilo računa o svemu u prilog tome ide i letnjikovac koji funkcioniše kao mala mini kuhinja na otvorenom u kome se nalazi roštilj i sto sa klupama za uživanje u kulinarskim sposobnostima.

Vinski podrum sa konstantnom temperaturom tokom cele godine je prostor za odlaganje vina i voća i prostor koji će oduševiti Vaše prijatelje .

 

Infrastrukturna opemljenost

Objekat je priključen na trofaznu struju, unutra su postavljeni norveški radijatori kao i peć na čvrsto gorivo. Voda je rešena putem cisterni i hidrofora koji snabdeva samu kuću. Ceo objekat je obezbedjen alarnmnim sistemom, u kući je postavljen i internet a kao što smo na početku naveli do placa dolazite asfaltnim putem.

 

Ovo nije samo “vikendica na Fruškoj gori”, ovo je jedna jednistvena oaza za koju smo sigurni da nema dve iste u kraju.

Dodaćemo da zbog rasprostranjenog rastinja kod ovog placa imate zagarantovanu privatnost za odmor ali i za rad ukoliko Vaš posao omogućava rad od kuće. Ovde Vam sigurno neće manjkati kreativnosti i energije koje takvi poslovi iziskuju.

Nadamo se da smo Vam dali dosta informcija, a ako imate bilo kakvih pitanja stojimo Vam na raspolaganju.Mi  Real House – Sanja i Vladimir Rafajlović smo ekskluzivni posrednici u prodaji ove nekretnine.

USKORO I VIDEO PREZENTACIJA

 

Kontakt

  Sanja Rafajlović

  agent pic

  Kontaktirajte nas:

  Ključne reči:

  Pogledajte još